Niech Ci chłopaki zrobią fotkę przy robociei pokaż ją nam tutajbom bardzo ciekawa jak takie dziury kopieszchoć i ja tak potrafię "szaleć" z widłami, szpadlami i taczkami
Nie wtrąca się i daje kasę hehehehehe aaaa i co najważniejsze od czasu do czasu wyjeżdża na trochę dłużej i wtedy nie muszę gotować i mam więcej czasu na ogród . Od jutra znowu szaleję !!! i to nie w garach !!!
Niech Ci chłopaki zrobią fotkę przy robociei pokaż ją nam tutajbom bardzo ciekawa jak takie dziury kopieszchoć i ja tak potrafię "szaleć" z widłami, szpadlami i taczkami
A kto mi ma ją zrobić , jak nikogo w domu nie ma ??? Jedno w szkole , drugie w przedszkolu a trzecie w pracy Mam święty spokój i działam
Sąsiada poproś, hehe...
Hahaha -dobre
No robota idzie świetnie.
Dzięki radzie Danusi powstanie ścieżek w istniejącym trawniku nie przysporzyło mi problemów, a z daleka w ogóle nie ma śladów, że coś było robione. Odłożenie trawnika na bok się opłaca - efekt jak po położeniu z rolki
A kto mi ma ją zrobić , jak nikogo w domu nie ma ??? Jedno w szkole , drugie w przedszkolu a trzecie w pracy Mam święty spokój i działam
Sąsiada poproś, hehe...
satelita ciągle pstryka - masz dokumentowaną robotę jak nić - wystarczy tylko powiększyć
Sąsiada poproś, hehe...
satelita ciągle pstryka - masz dokumentowaną robotę jak nić - wystarczy tylko powiększyć