Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku :)

Ogród Sylwii od początku :)

anna_studio 11:47, 22 kwi 2012

To powodzenia...
Zazdroszczę Ci tego tempa...
U mnie wszystko musi nabrać mocy prawnej........
Sebek 11:49, 22 kwi 2012

Syla napisał(a)
Tak Aniu ..... Wymiary są już ustalone .... Altanka rysuje się na papierze zgodnie z inspiracją, którą otrzymałam od Lenki .... Będzie kamień , oszklone ściany od strony ogrodu z widokiem na wodospad.... Całość altany będzie nawiązywała do nowej aranżacji zewnętrznej całego domu oraz ogrodów zimowych .....Wszystko musi nabrać rozpędu w przyszłym tygodniu (papierologia i formalizacja) ....czas goni ....pozdrawiam

A ja już się nie mogę doczekać soboty - przyjadę sprawdzić jak idzie
anna_studio 11:49, 22 kwi 2012

...nowej aranżacji zewnętrznej domu...
zmieniasz elewację ?!
an_tre 11:53, 22 kwi 2012

Sylwia oglądam twoje przymiarki i za każdym razem się zachwycam mówisz, że tak długo będziesz zmieniała nasadzenia aż dojdziesz do momentu: jest ok, ale jak znam życie, zawsze będzie coś nie tak i będziesz udoskonalać obym się myliła
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
jotka 11:59, 22 kwi 2012

an_tre napisał(a)
Sylwia oglądam twoje przymiarki i za każdym razem się zachwycam mówisz, że tak długo będziesz zmieniała nasadzenia aż dojdziesz do momentu: jest ok, ale jak znam życie, zawsze będzie coś nie tak i będziesz udoskonalać obym się myliła

Aniu pomyślałam to samo, ale nie chciałam Sylwii obdzierać ze złudzeń
Fakt, ze potem to juz będzie lżejsza praca i sama Sylwia będzie jej szukać, żeby nie siedzieć bezczynnie

Co Ty na to Sylwia ???
Mam nadzieję, ze bardzo Cie nie zmartwiłyśmy ?
pozdrawiam
Gabriela 12:37, 22 kwi 2012

Syla napisał(a)
[Witaj Sonka ... mój ogród to jeszcze ciągle plac zabaw ..... Tu wsadzam , tam wysadzam i przesadzam ...... ale dziękuję bardzo .... Kiedyś ta wędrówka roślin na pewno się zakończy ..... Ale kiedy usiądę na tarasiuku i popatrzę na skończony temat , pozostanie mi tylko pielęgnacja i zachwyty ..... To chcę osiągnąć u siebie ..... Ale najpierw muszę powalczyć o zdrowie i piękny wygląd tego co mam już posadzone .... Pozdrawiam cieplutko

Jak już usiądziesz na tym tarasie, to Twoje sokole oko wypatrzy natychmiast coś do przycięcia, wycięcia, wyrwania, spryskania, itp, itd. Więc pogódź się z tym już teraz, że to jest po prostu niemożliwe.
Martek 12:47, 22 kwi 2012

Syla napisał(a)

Sylwuś a Ty nie miałaś projektu na te częsć??? Czy cos sie zmieniło? Bo jakaś nie kumata chyba jestem

Ja mam projekt na cały ogród .... a nawet trzy projekty .....ale i tak mieszam coś nie coś bo tak już mam pozdrawiam

Hahaha przygadał kocioł garnkowi )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Syla 13:57, 22 kwi 2012

anna_studio napisał(a)
To powodzenia...
Zazdroszczę Ci tego tempa...
U mnie wszystko musi nabrać mocy prawnej........

Moc prawną domową mam już za sobą Nie dziękuję, bo znowu nic nie wyjdzie Gonię , bo chcę być przygotowania i znów chcę jak zawsze a będzie jak zwykle
Ewa 15:40, 22 kwi 2012

Przysiadłam się na huśtawce i patrzę na na horyzont u Ciebie. Bardzo lubię taki teren , tak mam u mojej mamy na Podkarpaciu Tulipany urocze
Ciekawa jestem altanki
Syla 19:08, 22 kwi 2012

Sebek napisał(a)

Tak Aniu ..... Wymiary są już ustalone .... Altanka rysuje się na papierze zgodnie z inspiracją, którą otrzymałam od Lenki .... Będzie kamień , oszklone ściany od strony ogrodu z widokiem na wodospad.... Całość altany będzie nawiązywała do nowej aranżacji zewnętrznej całego domu oraz ogrodów zimowych .....Wszystko musi nabrać rozpędu w przyszłym tygodniu (papierologia i formalizacja) ....czas goni ....pozdrawiam

A ja już się nie mogę doczekać soboty - przyjadę sprawdzić jak idzie

W moim ogrodzie jeszcze Seba nic nie idzie ..... Muszę jedynie dokupić nową taczkę ponieważ po zeszłorocznych rewolucjach blacha uległa powyginaniu , wytarły się dziury i dętka złapała kapcia w nimem ..... Stoję z robotą !