Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana 2

Doświadczalnia bylinowo-różana 2

Anda 08:57, 19 kwi 2022

Helen napisał(a)
Ewa, czy ciemiernika orientalnego mogę podzielić? Oczywiście po kwitnieniu.

Jasne, ale najlepiej jesienią
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 08:58, 19 kwi 2022

KasiaBawaria napisał(a)
Zazdroszcze troche miejsca pracy wesolych swiat!!

Moze zajrzysz do mnie bo cos mi wyroslo na rabacie a nie wiem co

Dziękuję i pozdrawiam
Zaraz lecę
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 08:58, 19 kwi 2022

Johanka77 napisał(a)
Macham Dyngusowo!
Alleluja!

Macham wtorkowo
antracyt 11:16, 19 kwi 2022

Ewo, czekam z niecierpliwością na nową, poświąteczną porcję zdjęć
Helen 20:03, 19 kwi 2022

Ewa, zapraszam serdecznie, bo czytam że jesteś w okolicy.
Alija 20:36, 19 kwi 2022

Ależ dobra wszelakiego pokazujesz, różyczki, kloniki w pracy, wysiewy przeróżne, podziwiam.
Też czekam na zdjęcia i pozdrawiam poświątecznie.
Martka 16:19, 20 kwi 2022

Anda napisał(a)

Heptacodium cały czas polecam, kupuj
Do szkółki co prawda daleko, ale na całej trasie od Ciebie autostrada, więc wiesz

Ewo, zostawiam sobie ten pomysł z autostradą na chwilę słabości a heptacodium zamówiłam właśnie, bo nigdzie tu nie widziałam stacjonarnie. Ciekawa jestem, jaki egzemplarz przyjdzie. Myślisz, że półcień też będzie ok?

Aha, w centralnej PL jeszcze mniej się dzieje w kwestii postępów wiosny, miałam ostatnio porównanie z zachodnią. Naprawdę skandal

antracyt 17:17, 20 kwi 2022

U mnie heptakodium stacjonarnie kilka sztuk cały zeszły rok sobie w szkółce stało. Nawet się przez chwilę zastanawiałam nad dokupieniem drugiego
Martka 17:48, 20 kwi 2022

Antracycie, masz fajną szkółkę Czasem jednak dobrze jest nie mieć zbyta fajnych w pobliżu... Na Mazowszu też jakieś heptacodium gdzieś się z pewnością czai, ale nie trafiliśmy na siebie.

April 19:07, 20 kwi 2022

Marta, heptacodium jest w Kobyłce u Kalisiaka. Ja też się przymierzam do zakupu ale jak byłam tam w piątek to o nim zapomniałam.