Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Spełnianie marzeń - ogród czas start

Spełnianie marzeń - ogród czas start

LIDKA 22:15, 08 kwi 2024

Grunt to działać. I nie ustawać.
Już widac kawał pracy. Będziesz mieć piękny ogród.

Wszystko co napisała Judith gorąco popieram.

Realizację planów z dzieckiem u boku szczerze podziwiam.

Narsilia 00:07, 09 kwi 2024

Plany są naprawdę ambitne za to dodatkowe pochwały dla Ciebie , ja rok temu przechodziłam dokładnie to samo ale gdzieś tam usadowiła mamę przy dziecku i pędziłam na rabaty więc miałam dwa razy więcej swobody niż ty .

Samaprzy Takim brzdacu to masz multitasking opanowany do perfekcji więc czapki z głów za organizację ,chęci , moc sprawczą i to że po prostu dajesz radę
Rojodziejowa 00:17, 09 kwi 2024

Pisałaś u MagdaLenki, że teraz zastanawiasz się, czy nie lepiej dać brachytrichę zamiast rozplenicy. Ja właśnie jestem przed wymianą. Tzn. brachytricha już kupiona. Tylko trzeba rozplenice wykopać...
Angelika95 01:48, 09 kwi 2024

Asia, kurde kurde, kusisz. W jakich odstępach będziesz sadziła trzcinnika i w jakim towarzystwie? Widziałam tu na forum kwiaty hortensji zatopione w trzcinniku, chyba u Ani z Anna i Ogród. Coś pięknego i chcę to mieć skłoniło Cię do zamiany to, że tak wcześnie startuje?

Edit już znalazłam, że chodzi Ci o szybki start
Angelika95 01:50, 09 kwi 2024

Klaudia, dziękuję Ci bardzo, powolutku sobie dłubę bo sama na pewno dobrze wiesz, że oprócz opieki nad maluchem dochodzą jeszcze obowiązki domowe. No ale systematyczność musi popłacić satysfakcja jest
Rojodziejowa 06:41, 09 kwi 2024

Angelika95 napisał(a)
Asia, kurde kurde, kusisz. W jakich odstępach będziesz sadziła trzcinnika i w jakim towarzystwie? Widziałam tu na forum kwiaty hortensji zatopione w trzcinniku, chyba u Ani z Anna i Ogród. Coś pięknego i chcę to mieć skłoniło Cię do zamiany to, że tak wcześnie startuje?

Edit już znalazłam, że chodzi Ci o szybki start

Szybki start to jedno. Drugie to, że w tym miejscu moja hameln nie rośnie tak dobrze jak w drugim i nke powala mnie. Pewnie ma za mało słońca. Brachytricha powinna lepiej znieść takie warunki
AgaBoso 07:15, 09 kwi 2024

Angelika95 napisał(a)
Zaczęłam czytać i od razu miałam odpisać, że tu nie ma co chwalić i tyle pięknych ogrodów, że wstyd zdjęcia takie wstawiać

Żaden wstyd, super że je wrzuciasz. Najpierw musi być brzydko, żeby było pięknie.

Dodam, że chodzimy czyste i najedzone

To jest dużo przy tym ile się u Was dzieje.
Angelika95 07:32, 09 kwi 2024

Agnieszka_Z napisał(a)

To jest dużo przy tym ile się u Was dzieje.

MagdaLenka 07:51, 09 kwi 2024

Na prawdę robisz wszystko w ekspresowym tempie, biorąc pod uwagę to, jak absorbujące są niemowlęta...
Angelika95 08:24, 09 kwi 2024

Chyba trochę przesadzacie z tym rzekomym tempem prac, ale dziękuję, to motywujące

Dla Was moja wiosna w domu