Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród

Mój ogród

tengel27 17:27, 08 maj 2013

Przepiękne fotki pokazałaś. Niesamowite wrażenie robi rabatka z tulipanami tarda
zawitka 19:19, 08 maj 2013

Witaj Bozenlko -tak nie chciałam jechać a teraz cieszę sie że byłam prawie nadrobiłam zaległosci w kfffiatkach ale muszę dokupić jeszcze Pozdrawiam Twoje tulipy ekstra lecę pooglądać u Ciebie.
ewalm 02:06, 09 maj 2013

EPODLAS napisał(a)

Szachownica kostkowa też powiększyła ilość tej wiosny.

Szachownica ma zdecydowanie szczególny urok. Przyglądałam jej się w Keukenhof i teraz u Ciebie i podoba mi się coraz bardziej. Nigdy jej nie hodowałam, a to błąd. Tylko gdzie by tu posadzić? Trzeba poczekać..
bociek 20:05, 10 maj 2013

Bozenko, piekne zdjecia pieknej wiosny Jak Ty to robisz, ze tulipki sie u Ciebie rozrastaja? Dajesz im cos?

Pozdrawiam
eliza3 20:27, 10 maj 2013

EPODLAS napisał(a)
Tulipan "Tarda" ładnie się rozrósł.

Piękne zdjęcie. Tulipanki wyglądają bardzo ładnie w grupie. Jak długo u Ciebie rosną w tym samym miejscu?
AniaDS 12:52, 12 maj 2013

Tulipany Tarda mam w planie od kilku lat i potem wciąż o nich zapominam, znowu żałuję .
Przetacznik 20:22, 12 maj 2013

ewalm napisał(a)

Szachownica ma zdecydowanie szczególny urok. Przyglądałam jej się w Keukenhof i teraz u Ciebie i podoba mi się coraz bardziej. Nigdy jej nie hodowałam, a to błąd. Tylko gdzie by tu posadzić? Trzeba poczekać..

To prawda ma urok ta roślinka, ja też nigdy jej nie hodowałam a teraz przypatruję sie ciekawie...
barbara_kraj... 21:05, 12 maj 2013

AniaDS napisał(a)
Tulipany Tarda mam w planie od kilku lat i potem wciąż o nich zapominam, znowu żałuję .

Ze mną to samo!
EPODLAS 10:28, 13 maj 2013

Nareszcie mam chwilę, żeby usiąść przy komputerze i wejść na Ogrodowisko. Na działce jeszcze nie byłam, ale chyba wszystko jakoś tam przeżyje bo wiem, że tam solidnie padało. Jedziemy w piątek i to na dwa tygodnie, M bierze urlop. Na pewno wzeszły ogórki i inne warzywa, będzie co pielić, trawa będzie po "pachy" Ma będzie adaptował w domku górę i chcemy zrobić tam mały pokoik, żeby zyskać dodatkowe miejsce do spania.
Zdjęć nowych nie mam, ale pokaże jeszcze z ostatniego pobytu.

Jedyny pierwiosnek, który u mnie rośnie. Teraz posadziłam znowu trzy, które były w domu i zobaczymy co z niego będzie. Ten jak przekwitnie rozsadzę i zrobię z niego chociaż dwa, będzie większa kępka.

No i jeszcze tulipanki, które już pewnie przekwitły. Mnie się podoba ich biały kolor z kremowym paskiem na środku płatka.

EPODLAS 10:37, 13 maj 2013

A to moje zdjęcia ze spaceru z ostatniego pobytu i mojego spaceru.

Gdzieś w Polsce.....
Weronika Przetacznik napisała że nasza Polska jest piękna, ja też tak uważam.

To zdjęcie robione prawie wieczorem.