Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród

Mój ogród

kitek81 08:13, 14 mar 2014

Wszystkiego najlepszego z okazji imienin :*
barbara_kraj... 20:46, 14 mar 2014

Bożenko, spóźnione, ale serdeczne wszystkiego najlepszego

malgocha1960 18:35, 16 mar 2014

Bożenko ,ciekawe jak wytrzymujesz w taka pogodę na działce.U mnie wczoraj było tragicznie,mam rewolucje w ogrodzie przez wichurę.
EPODLAS 23:18, 16 mar 2014

Dziewczyny, wszystkim bardzo serdecznie dziękuję za piękne życzenia. Byłam mimo niepogody na działce i było fajnie. Byliśmy tylko w sobotę, ale mimo, że wiało i od czasu do czasu padał deszcz mnie jakoś to nie przeszkadzało. Dalej porządkowałam rabaty, nie posiałam jedynie marchwi i pietruszki, bo zabrakło mi czasu. Zapowiadają poprawę i piękną pogodę w ten weekend. Jak się sprawdzi to pojedziemy na dwa dni.
Domek na tle pochmurnego nieba. Studzienka w tym roku będzie zabudowana. Projekt i budulec już jest

Wychodzą tulipany. Będzie ich sporo.

Irysy Katharine Hodgkin są śliczne. Mam ich dwie spore grupy. Jeszcze kwitły ale już kończyły swój spektakl.
[img

Tak bardzo podobają mi się te iryski, gdy tylko znajdę ich cebulki na jesień jeszcze dosadzę, zwłaszcza na skarpę.

korkusy w poziomym ujęciu.

i w pionie

I jeszcze irga Major, zimozielona, w tym roku pięknie przezimowała. Jeszcze są na niej czerwone owoce.

barbara_kraj... 23:43, 16 mar 2014

Widzę, żeś akumulatory naładowała, bo wiele zadowolenia z tej wizyty na działce emanuje
Iryski rzeczywiście ładne
paniprzyroda 00:04, 17 mar 2014

Będzie tulipanowo Białe iryski u mnie jeszcze nie kwitną, a właśnie, jak byś określiła ich kolor? Pozdrawiam.
boguslawa_ma... 08:36, 17 mar 2014

Bożenko pięknie tak latem ,rano pić kawe na werandzie ...i ten śpiew ptaków,a wieczorem n a gwiazdy popatrzeć....ale się rozmarzyłam
EPODLAS 11:06, 17 mar 2014

boguslawa_madejska napisał(a)
Bożenko pięknie tak latem ,rano pić kawe na werandzie ...i ten śpiew ptaków,a wieczorem n a gwiazdy popatrzeć....ale się rozmarzyłam

Bogusiu, ślicznie to napisałaś. I bym jeszcze dodała ;I nigdzie się nie śpieszyć;
boguslawa_ma... 11:09, 17 mar 2014

Masz racje i nigdzie się nie spieszyć ,ja tak lubię,szkoda że twój mąż jeszcze pracuje-dużo mu jeszcze zostało
jotka 11:23, 17 mar 2014

Widzę, ze zadowolona jesteś z pobytu na dzialeczce. I nie się co dziwić, bo widać wiosenne oznaki. Za tydzien bedzie jeszcze piekniej. Marchewka i pietruszka moga jeszcze poczekac, tydzien nic nie zmieni