Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród

Mój ogród

an_tre 19:54, 01 sty 2015

Bożenko w Nowym Roku życzę wszystkiego najlepszego
zdrówka i pięknych widoków do utrwalania
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
yolka 20:00, 01 sty 2015

Bożenko, pomyslności w Nowym Roku
EPODLAS 22:13, 04 sty 2015

U mnie dalej zimy nie ma. Po takiej kolorowej jesieni nastąpił długi szary okres. Dzisiaj oglądałam Maję w ogrodzie, pokazywali ogród z Radkowa - piękny. Zatęskniłam za wiosną, za kolorem. Oglądałam moje fotki z zeszłorocznej wiosny. Wybrałam te w kolorze niebieskim lubi fioletem. Czekam na pierwsze krokusy z utęsknieniem.
Te mają duże kwiaty, chciałabym taką odmianę w kolorze białym.

Te małe i drobne. Mam je na skarpie.

I jeszcze jedne.

Przylaszczki, w tym roku muszę je rozdzielić i wsadzić coś między nimi, bo po kwitnieniu robią się niezbyt ładne. Ale w czasie kwitnienia są śliczne.

Orliki, kwitną później ale też w kolorze niebieskim.

Bodziszki, nie znam odmiany na tle kwitnących przewrotników.

Niezapominajki, tu widoczne z daleko. Widoczek bardziej ogólny.

Urszulla 10:26, 05 sty 2015

Bożenko, jak będę kiedyś kupowała krokusy to też te dużea Twoje paskowane na zdjęciach ładne wiosnę przywołujesz u mnie dziś sypie, nareszcie bo tyle dni wolnych było a dla dzieci żadnej uciechy. To chociaż te ostatnie 2 dni będą radosne na śniegu a mój pies też jest szczęśliwy jak ktoś po ogrodzie się kręci, bo nie jest taki samotny
Bogdzia 18:19, 05 sty 2015

Moje najbardziej uluboine są te z drugiego zdjecia , nazywaja sie Ruby Giant, uwielbiam je i najwiecej mam własnie tych.Mają przesliczny kolor.
mira 20:30, 05 sty 2015

Te paskowe krokusy mam i dla mnie są jedne z najlepszych, mam też takie duże białe z zółtymi pręcikami ale tych białych tak nie poważam - jakoś strasznie białe i zimne brrr takie do aury wczesnej wiosny coś mi nie pasują - musisz to sprawdzić bo ponadto są cudne przecie
EPODLAS 20:42, 05 sty 2015

Dzisiaj rozmawiałam z córką, ona mieszka W północnej Anglii. U niech też przedwczesna wiosna, też rośliny wychodzą z ziemi. W połowie stycznia jadę na działkę, chciałabym żeby był śnieg. Muszę zobaczyć jak to tam wszystko wygląda.
eda 21:35, 05 sty 2015

Śliczne kwiatuchy dzięki kochana chce się już wiosny mmmm miło powspominać ciekawe jak to będzie
boguslawa_ma... 09:11, 06 sty 2015

Bożenko pozdrawiam
as226 21:54, 06 sty 2015

Bożenko również pozdrawiam, a zdjęcia, jak zawsze cudowne