Piękne cyki. Już chwasty są bez szans, tak gęsto posadziłaś. Ogród kolekcjonerski, nikt nie ma takiego bogatego menu ogrodowego. I jaka woda już krystaliczna w misie
zobaczymy jak sie rozrosnie, zakladam ze szybko, chcialabym z tych powsadzanych uzyskac nowe sadzonki na puste miejsca. Woda jest super, widac korzonki pistii. Każda ma juz co najmniej trójke dzieci. Jakby ktos chcial moge sie podzielic. Ty oddzielałaś dzieciaki od matek?
Lebiodka na słonecznym zaraz przy kostce, jedyne miejsce gdzie jeszcze nie zalewa, docelowo planuje przeniesc blizej lasu gdzie ziemia bardziej sucha i tej nawiezionej nie ma. Po tych ciagłych deszczach mam juz straty. Byc moze podsadze buka Black Swann lebiodką, byloby do twarzy. Bo skalniaka raczej robic nie zamierzam
Oj tam, zaraz kolekcjonerskie, kilka ciekawostek i wiekszosc zabrana z poprzedniego ogrodu. Czasem sie trafi a czesc zbiorow z poprzedniego sobie odtwarzam. Poza sosnami i świerkami. Nie mam na nie miejsca. Rozkochały mnie jodły i choiny. Te Gentsch White - boskie, jeszcze bym dokupila choc troche juz ich nawtykałam