A wiesz, ze nie wiem, jeszcze w doniczkach stoja nieposadzone. Wstyd mi ale caly tydzien lalo jak z pracy wracalam, nie dalo sie porobic. Planuje w niedziele sie nimi zajac. Fanal na pewno byla w zakupach. Ale to moze byc Heavy metal.
Ale poczekaj, o ktora ci chodzi te przy hortach czy te przy osmundzie? Ta przy hortach to na stowe jest Color Flash Lime
Uwielbiam twoje zdjęcia
Tak ładnie ci krwiściąg rośnie, u mnie tylko biały delikatny All Time High ładnie się rozrasta, Menziesa nie chce rosnąć dziś go przesadziłam.
Masz bialego krwisciaga? Super. Tez chce.
Nie wiem ktory to moj. Jakis odmianowy mial byc niski a wyrosl potwor. Rosnie w mokrym na sloncu. Takie lubi stanowisko. W poprzednim ogrodzie rosl mi podobnie. Wczesniej w suchym zdychal.
A dzis znowu patelnia jak przy naszym spotkaniu. O swicie wygladalo jakby dym sie unosil znad roslin. Tak parowalo.
Ja dzis o 3 nad ranem jechalam na lotnisko. Na trasie spotkalam, sarny, liska, borsuka, łosia a raczej klempe. Na latarni ulicznej spiacego bociana i spiace czaple w bajorku przydroznym. Staly na jednej nodze. Lekcja przyrody zaliczona