Tarcia, widoki, które dane Ci było ujrzeć podczas podróży na lotnisko warte były dyskomfortu spowodowanego wczesną pobudką. Zapachy, widoki i odgłosy są tak bardzo różne od tych, które nam są dane o innej porze doby.
Gratuluję osiągnięcia stanu zadowolenia z obsadzeń na rabatach. To rzadko spotykany u ogrodnika stan.
Taaa i potem idziesz do Ursy i chcesz wszystko wywalic i znowu zmieniac Poczekam jednak az sie troche roslinki zageszcza, bo teraz gdzieniegdzie jeszcze ziemie widac
Uwielbiam poranki tylko tak ciezko mi wstac. Latanie ze staruszkiem kilka razy w nocy spowodowalo, ze nie dosypiam notorycznie. Najgorsze, ze czasem sa tygodnie, ze spi cala noc a sa tygodnie, ze co godzine musi wychodzic. Uroki niewydolnosci nerek. Ale skubany daje rade. za 4 dni nasz psiaczek zaczyna 15 rok zycia
Nuuka nabyłas? Fajna krzewinka, niska. Mialam w pierwszym ogrodzie, potem przez lata nie moglam na nia trafic. Powinna wytrzymac. Słuchaj a moze ty powinnas tam pod tujami zrobic same zadarniajace. Tez moze byc fajnie. Sa tez takie paprocie funkcjonujace pod nazwa "paproc ogrodowa" na all lokalnie. Nie znam chyba bardziej pancernych roslin. Ja dostałam ugotowane, kopane z bryla zdechlaki po tygodniu wozenia przez kuriera. Po posadzeniu tydzien temu scielam do zera, juz puszczaja nowe pastorałki. Sa głownie w cieniu, do tego suchym, wokół pnia brzozy wiec warunki ciezkie.