Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrod nad bajorkiem

Ogrod nad bajorkiem

TAR 10:51, 02 maj 2025

Wafel napisał(a)
Twój ogród jest jakiś taki tajemniczy, magiczny, jakby "elfi", umiesz zdjęciami ukazać jego energię - to sztuka...

Caly efekt robia zastane drzewa. Ja tylko uzupelniam. Stare z mlodymi
TAR 10:51, 02 maj 2025

Magara napisał(a)
Tarcia - same cuda u Ciebie

No nieeee, u innych te same cuda
TAR 10:53, 02 maj 2025

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Tarcia, dzięki Twoim zdjęciom nauczyłam się bardziej szczegółowo przyglądać roślinom. Wcześniej raczej spoglądałam na ogród i widziałam jedynie barwne plamy i plameczki. Dociera do mnie , ile przez to traciłam.
Cudna ta serduszka o żółtych liściach.

Dziekuje, ja zawsze lubilam szczegoly. Stad wiecej zdjec zblizeniowych u mnie. Serduszka jest wynikiem pomylki ale udanej. Bardzo szybko rusza i szybki tez konczy robiac miejsce innym roslinom.
TAR 10:54, 02 maj 2025

Kasya napisał(a)
I jak ?

Zyja i rosna.
TAR 10:55, 02 maj 2025

An_na napisał(a)

Podpisuję się pod tym

Aniu dzieki
TAR 10:57, 02 maj 2025

Miskantowo napisał(a)
Tar, pięknie pokazujesz ten swój kawałek ziemi.
Za kazdym razem kiedy widzę Twoje zdjęcia, myślę że pora odkurzyć aparat fotograficzny.

Miłej majowki.

Odkurzaj jak najszybciej. Majowka niestety stracona. Sponiewieralo mnie i leże. Musialam odmowic dlugo oczekiwanych gosci. Tak to jest jak sie ma plany.
TAR 10:59, 02 maj 2025

mrokasia napisał(a)
Ale ładne zdjęcia. Drugi raz oglądam .
Jak zdrówko?

Kasiu, leze i płacze. Taka pogoda a ja chora.
Judith 11:00, 02 maj 2025

TAR napisał(a)

Caly efekt robia zastane drzewa. Ja tylko uzupelniam. Stare z mlodymi

Oj tam oj tam. Ważne jak uzupełniasz . A uzupełniasz tak, że nie ma opcji wyobrazić sobie innego rozwiązania .
Piękne zdjęcia, też popołudniowe słońce lubię w ogrodzie najbardziej .
TAR 11:01, 02 maj 2025

GingerO napisał(a)
Hej, przeczytałam już ponad 450, oczywiście nie deska w deskę, ale dużo. Od początku zauważyłaś że nie masz róż, myślałam że chodzi o leśny ogród, że mogą nie pasować. A teraz się uspokoiłam że jednak pozamawialas róże według mnie będą pięknie współgrac z innymi roślinami. Zamówiłam 2 róże z gołym korzeniem, przyszły na początku marca, więc wsadziłam je do ziemi. W kwietniu były przymrozki i jedna z róż zmarzła i nie widać oznak życia. Sucha. Zastanawiam się czy może jeszcze odbić? Co się robi w takiej sytuacji, czy można reklamować taka róże, czy się to spisuje na straty. Dodam że sadziłam już róże z gołym korzeniem 2 lata temu, też były przymrozki, ale wszystkie dały radę.

Na rozach to ja sie nie znam ani troche. Wzielam na probe. Moze dadza rade. Nie wiem jak z reklamacjami roslin z golym korzeniem. Mysle, ze zawsze warto probowac.