Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrod nad bajorkiem

Ogrod nad bajorkiem

April 08:45, 29 maj 2025

TAR napisał(a)

Niezwykle przyjemnie to wygląda Ja wieczorami też nie lubię ogrodu bo mi zimno i komary żrą. W takim akwarium czułabym się jak ryba w wodzie
TAR 09:31, 29 maj 2025

Magara napisał(a)
Ania, pomysł z "akwarium" jest doskonały Szczególnie przy uwzględnieniu pogody jaka nas "rozpieszcza" przez znaczną część roku

Ile lat ma autorka obrazków? Wydaje mi się, że to bardzo zdolne dziecko, całkiem serio myślę

P.S. Napisz mi przy okazji ile płaciłaś za dechy, dzięki

Dziecię ma 8 lat, kazdy obrazek jest robiony inna technika, papuga malowana byla palcami zeby odwzorowac piorka. Ona tak sama z siebie lubi kombinowac. A te kulki to banki mydlane, na czarnym tle, bo ja mam podobne sciany w czesci salonu i stwierdzila, ze beda fajnie wygladac

Za deski placilam 15,65 za mb, wziełam o długosci 5,1 metra zeby nie bylo odpadu sosna skandynawska impregnowana cisnieniowo. Luby mowi ze twarda, zywica nie wyplywa, sa dobrze wysuszone, nie ma o dziwo wielu sęków.

TAR 09:34, 29 maj 2025

April napisał(a)

Niezwykle przyjemnie to wygląda Ja wieczorami też nie lubię ogrodu bo mi zimno i komary żrą. W takim akwarium czułabym się jak ryba w wodzie

Tam bedzie cieplo, na pewno bez komarow. Legary juz ulozone, pod nimi folia, pomiedzy legarami bedzie styropian zeby w nóżki nie chłodziło w zimniejsze dni. Nawet myslałam czy by klimy ni zalozyc zeby mozna bylo podgrzac jesienia i zima jakby sie chcialo posiedziec ale ostatecznie zrezygnowalam z pomysłu.
TAR 09:37, 29 maj 2025

Polon napisał(a)
Super miejsce na 3/4 roku. Nie miałam tyle rozumu, żeby sobie takie coś zrobić - duży błąd. Jakie tam są wymiary, wydaje się być całkiem spore. Z niecierpliwością czekam na foty skończonego pokoju.

Wielkosc podcienia to ok. 14,5 m2, wystarczjace by postawic wypoczynek, skrzynie na poduchy, stolik i jeszcze jest duzo miejsca.
Cieszy mnie ze skrzynia bedzie, bo na zewnatrz jak stoi to jednak duzo wilgoci włazi.
TAR 09:39, 29 maj 2025

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Zostawiam pełen zachwyt nad zabudową tarasu w podcieniu. Rewelacyjnie to wygląda. Przepiękny stamtąd masz widok na ogród. Już sobie wyobrażam jak przyjemnie będzie tam posiedzieć w chłodniejsze dni.

Haniu nie tylko w zimne, dla mnie najwazniejsze, ze mam cien i chlod w upalne dni, bo wystawa tego podcienia to wschod-poludnie ale z wielkimi drzewami wokol wiec w upaly przyjemnie tam siedziec i odpoczywac. Drugi taras zewnetrzny jest w pelnym sloncu i ja tam nie daje rady nawet pod parasolem.
Polon 10:28, 29 maj 2025

8 lat - w szoku jestem, te obrazeczki bardzo ładne, najbardziej podoba mi się ten ostatni, ale wszystkie fajne
Pokój duży, no zazdro po raz kolejny
Kasya 10:31, 29 maj 2025

Salon letni fajny, bardzo fajne widoki
Dolaczylabym do domu
A taras osobno

No i obrazki super
Warto zachowac
Jak juz wyrosnie znany i slawny artysta to nabiorą wartosci
tulucy 11:39, 29 maj 2025

mirkaka napisał(a)

Ja bym nie nazwała tego odrostami, po prostu krzew przybiera na masie, pojawiają się nowe pędy tuż przy starych

U mnie właśnie nie były tuż przy starych, bo pół metra od to już trochę za daleko.
TAR 11:41, 29 maj 2025

Kasya napisał(a)
Salon letni fajny, bardzo fajne widoki
Dolaczylabym do domu
A taras osobno

No i obrazki super
Warto zachowac
Jak juz wyrosnie znany i slawny artysta to nabiorą wartosci

Kasia, mam osobny taras. A podcien mial byc podcieniem przeszklonym, nie potrzebuje dodatkowego pokoju przy salonie. To celowe zalozenie w projekcie. Tylko po budowie kasy nie styklo na dokonczenie

Skoro Wam sie podobaja malunki mojej ukochanej artystki to pokaze Wam jeszcze cos co wczoraj dokonczyla. Praca szydełkowa:

Dla mnie jej prace zawsze beda mialy wielka wartosc chociazby sentymentalna.
TAR 11:42, 29 maj 2025

Polon napisał(a)
8 lat - w szoku jestem, te obrazeczki bardzo ładne, najbardziej podoba mi się ten ostatni, ale wszystkie fajne
Pokój duży, no zazdro po raz kolejny

Dzieki. Ostatni robila ze zdjecia. Nawet jej wyszedl