Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrod nad bajorkiem

Ogrod nad bajorkiem

Magara 23:26, 29 maj 2025

TAR napisał(a)

Dziecię ma 8 lat, kazdy obrazek jest robiony inna technika, papuga malowana byla palcami zeby odwzorowac piorka. Ona tak sama z siebie lubi kombinowac. A te kulki to banki mydlane, na czarnym tle, bo ja mam podobne sciany w czesci salonu i stwierdzila, ze beda fajnie wygladac

Za deski placilam 15,65 za mb, wziełam o długosci 5,1 metra zeby nie bylo odpadu sosna skandynawska impregnowana cisnieniowo. Luby mowi ze twarda, zywica nie wyplywa, sa dobrze wysuszone, nie ma o dziwo wielu sęków.

TARciu, bardzo, bardzo zdolne to dziecię Jestem pod naprawdę wielkim wrażeniem talentu.
Nie lubię się mądrzyć ani tym bardziej wypowiadać nie pytana ale coś muszę napisać (czyli muszę bo się uduszę )
Kiedyś mi się wydawało, że jak dziecko prezentuje talent to należy je pchać w tym kierunku, zapisać na rysunek, malarstwo, szkolenia, warsztaty etc. Wyprowadziła mnie z tego punktu widzenia przyjaciółka mojej mamy, niestety nieżyjąca już, ale było nie było profesor ASP.
Powiedziała, że to jest właśnie wielki błąd, który robią rodzice utalentowanych dzieci. Bo zapisując je na "lekcje" skazują jednocześnie na to, że dziecko będzie się rozwijać pod wytyczne konkretnego nauczyciela i talent się zgubi. Bardzo mnie to przekonało. No napisałam co myślałam

A odnośnie dech - to napisz jeszcze jaka grubość i szerokość, żebym mogła ceny porównać
PrawieBory 08:12, 30 maj 2025

Aniu, dołączam do zachwytów koleżanek co do salonu letniego Jeszcze gdyby tak wstawić tam malutką kozę co by dogrzała w zimowe popołudnie przy herbatce to byłby cud Ja z takiego ogrodowego saloniku to bym nie wychodziła Zadraszczam....
TAR 09:04, 30 maj 2025

Alija napisał(a)
Letni salon super, wspaniały widok na ogród, świetny miałaś pomysł.
Prace plastyczne bardzo ładne i ciekawe, dzięki wykorzystaniu różnorodnych technik, a koszyczek to już w ogóle mistrzostwo świata.

Dziekuje, podobnie mialam w poprzednim domu, patent sie sprawdził.

LIDKA napisał(a)
Tarcia super taki podcien. Salon letni. I zdolna ta Twoja Dziewuszka. ❤️

W koncu bede mogla przesiadywac tam w letnie długie wieczory, to nie moja dziewuszaka ale jakby moja, w sumie nasza rodzinna

Magara napisał(a)

TARciu, bardzo, bardzo zdolne to dziecię Jestem pod naprawdę wielkim wrażeniem talentu.
Nie lubię się mądrzyć ani tym bardziej wypowiadać nie pytana ale coś muszę napisać (czyli muszę bo się uduszę )
Kiedyś mi się wydawało, że jak dziecko prezentuje talent to należy je pchać w tym kierunku, zapisać na rysunek, malarstwo, szkolenia, warsztaty etc. Wyprowadziła mnie z tego punktu widzenia przyjaciółka mojej mamy, niestety nieżyjąca już, ale było nie było profesor ASP.
Powiedziała, że to jest właśnie wielki błąd, który robią rodzice utalentowanych dzieci. Bo zapisując je na "lekcje" skazują jednocześnie na to, że dziecko będzie się rozwijać pod wytyczne konkretnego nauczyciela i talent się zgubi. Bardzo mnie to przekonało. No napisałam co myślałam

A odnośnie dech - to napisz jeszcze jaka grubość i szerokość, żebym mogła ceny porównać

Daga, wyslalam ci link do dech na watsapa. Rodzice młodej nie pchaja jej na siłe, ona sama chce i prosi by moc cos robic. Nic na siłe, niech sama znajdzie swoja droge.

PrawieBory napisał(a)
Aniu, dołączam do zachwytów koleżanek co do salonu letniego Jeszcze gdyby tak wstawić tam malutką kozę co by dogrzała w zimowe popołudnie przy herbatce to byłby cud Ja z takiego ogrodowego saloniku to bym nie wychodziła Zadraszczam....

Bedziesz miala okazje przetestowac przy odwiedzinach Koza i kominek w moim przypadku wykluczone calkowicie. Predzej bym klime powiesila. Ale nie widze potrzeby. Zima zbyt szybko ciemno sie robi. Co najwyzej w słoneczny weekend mozna posiedziec.
TAR 09:06, 30 maj 2025

Dobra my tu pitu, pitu a chłopcy na sliwkach fotki sie same nie wstawia

Pozazdroscilam Judith portretow wiec włala sa i moje

TAR 09:09, 30 maj 2025

Ulubione kukliki zwisłe Flames of Passion , czerwone wygladaja naprawde obłednie z polaczeniem zielonosci

i kukliki Alba, jak ja je lubie

TAR 09:11, 30 maj 2025

TAR 09:13, 30 maj 2025

koncza kukliki zwykle pomaranczowe, kepki coraz wieksze moze za rok zarosna cale miejsce, sadzilam naprawde maciupenkie sadzoneczki, po 2-3 listki

TAR 09:14, 30 maj 2025

TAR 09:15, 30 maj 2025

April 09:17, 30 maj 2025

TAR napisał(a)
koncza kukliki zwykle pomaranczowe, kepki coraz wieksze moze za rok zarosna cale miejsce, sadzilam naprawde maciupenkie sadzoneczki, po 2-3 listki

Co tam ci wystaje zza tego klona, te białe cienkie pędy? Jakaś żuraweczka?