Klon ale nie wiem jaki, kupilam go bez metki. I juz z Kwartecikiem 2 lata temu sie zastanawiłyśmy co to jest. Wyglada na hybryde klona polnego z klonem trojzębym
TARciu, to ja raczej czuję się zainspirowana przez Ciebie
Przepięknie jest u Ciebie. Kurde, w tym roku nie wybieram się nad nasze morze i nie rozumiem jak to się stało, że rok temu będąc tamże nie zboczyłam nieco do Twojego ogrodu .
Z tym komponowaniem to na wyrost, nie mam jakiegos daru, sadze troche chaotycznie a potem przesadzam.
Klonow troche mam, kiedy przekroczyłam 40 szt. przestałam liczyc W wiekszosci jednak rosna te klony nie osiagajace wielkosci. Poza tym swietnie je sie formuje, znacznie przyjemniejsze zadanie niz przycinanie traw lub hortek wiosna
Uwielbiam Twoje fotki. No i obiekty do focenia masz super . Nazbierałaś tego dobra .
Mnie się nie chce aparatu wyciągać, potem zgrywać zdjęć itp. Telefonem szybciej choć jakość kiepska.
Zachwyciłam się salonem letnim. Cudowne miejsce. Widok z niego masz obłędny.
Fajnie, ze masz taką artyskę w rodzinie. Prace jej ozdobią ten salon.
Zdjęcia roślinek jak zawsze zapierają dech. Bardzo lubię je oglądać -)
Czy Eternal o tej porze ma takie jasne listki? Kiedy się przebarwi na czerwono?
pokaze ale jeszcze szalu nie ma z jednego patyczka zdechlego rok temu ja wyprowadzam, i tak bede ja musiala docelowo w ryzach trzymac
Pod ten widok specjalnie dom byl obracany moj jest na etapie kolorow miedzi, powoli zacznie sie przebarwiac za chwilke. Jeszcze z 2-3 tygodnie i powinien osiagnac kolor docelowy. Wiosna byla chlodniejsza i idzie todłuzej, teraz mam taki sam kolor jak u Ciebie, jest ok.
Dzis pojawiły sie na tarasie legary, wczoraj styropian i głowne belki, jutro zacznie kłasc dechy. Dzis poszło dłuzej, bo legary trzeba bylo przycinac pod wymiar recznie.