Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrod nad bajorkiem

Ogrod nad bajorkiem

Monia81 20:33, 07 lip 2026

Ania takimi fotkami to kusisz okropnie tymi połączeniami róż z bylinami na razie odpieram atak różany od siebie, ale moja wola walki powoli słabnie
TAR 21:06, 07 lip 2026

Marcin89 napisał(a)
A kto by się przejmował powtarzającymi się zdjęciami, jak takie cudowności pokazujesz

Siedziałem cicho i tylko oglądałem, ale nie da się być cicho. Zdjęcia z Twojego ogrodu nadają się do zrobienia fotoksiążki! Jest lepszy niż niejeden ogród botaniczny, bo ma nie tylko kolekcję roślin, lecz swój klimat i niespotykany urok

Gdyby nie roze z bylinami to teraz akurat ma najslabszy okres. Duzo juz jest do wycinek. Ale pogoda slaba albo żar albo deszcz.
TAR 21:07, 07 lip 2026

sylwia_slomczewska napisał(a)

Przepiękna ta róża jest. To rabatowa czy okrywowa?

Rabatowa. Jest mega. Wahalam sie czy ja brac. Ale ta nazwa przeważyla
TAR 21:11, 07 lip 2026

sylwia_slomczewska napisał(a)

U mnie różowa jarzmianka zmieniła kolor na biały nie wiem czemu.
Tawułki śliczne, moje w tym sezonie marniutkie po tych upałach.

Te jarzmianki rozowe w sloncu tez w tym roku szybko wyblakly. Te w cieniu rozowe nadal. Tawulki maja mokro w nogach i slonce u gory.
TAR 21:14, 07 lip 2026

mrokasia napisał(a)
Przepięknie! Piękne obiekty i piękne zdjęcia.
Ale z różami to dajesz czadu .

Kasia co poczac? Nie powiem, nie bylam przekonana, obstawialam, ze raczej beda chorowac i nie kwitnac. A tu zaskok. Nawet sie wpasowaly.
TAR 21:17, 07 lip 2026

Monia81 napisał(a)
Ania takimi fotkami to kusisz okropnie tymi połączeniami róż z bylinami na razie odpieram atak różany od siebie, ale moja wola walki powoli słabnie

Popatrz Monia ile lat ja sie opieralam i w koncu uleglam i poodba mi sie to. Magnolie sie opieraja to choc rozami sie pociesze
LIDKA 22:08, 07 lip 2026

Tarcia śliczne foty cudnego ogrodu. Też myślę jak dziewczyny że róże bardzo pasują. Miałaś z nimi nosa i dobre odmiany wybrałaś .
Magara 22:59, 07 lip 2026

TAR napisał(a)
Dolce Vita i H. Rostock

Dolce Vita - piękna. Też ją miałam na liście, żałuję, że się nie załapała Odnowiłam właśnie swoją listę, od D.V. zaczynam, bo nigdy nic nie wiadomo

Kolor Twoich H.R. mnie zaskoczył. U mnie one żółte, tak ciepło, ale prawdziwie żółte. Tylko jednego roku miały pojedyncze kwiaty modelowo-lososiowe.

Zaróżankowałaś się Fajnie
Ja też kiedyś się zarzekałam i bałam, a teraz się z róż cieszę, i to bardzo.
Po tegorocznej zimie dodatkowo wiem, że wiosenne cięcie będzie totalnie bezstresowe - te, które po zimie wydawały mi się stracone i zostały przycięte baaardzo - najlepiej kwitną
Wafel 23:12, 07 lip 2026

Mega! Róże i klony

Wafel 23:21, 07 lip 2026

Ratunku! Przepadłam, co ty za piękności pokazujesz? Dolce Vita też śliczniutka! Śliczne fotki

Jak gałązka czereśni