Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrod nad bajorkiem

Ogrod nad bajorkiem

Judith 14:56, 03 sie 2026

Cudnie jak zawsze . Zapuszczenia na rabatach nie widać ani trochę .
Co za kuku sobie zrobiłaś?
mirkaka 15:40, 03 sie 2026

TAR napisał(a)
Na szczescie jesttak gesto, ze chwastow nie widac, powinny byc juz poprzycinane ozanki, irysy i duzo innych. Ile sie uda to zrobie. Roze wciaz nieustajaco kwitna choc aura srednio im sprzyjala.

Ale wspaniałe ujęcie

Wcale tak mało koloru nie masz, może wszystko jeszcze małe , ale jak się rozrośnie to i u Ciebie będzie go więcej Floksy dają spore plamy , a widzę że masz ich już trochę
LIDKA 17:43, 03 sie 2026

Tarcia jak zapoda foty to hiperwentylacji można dostać. Pięknie kolorowo i przebogactwo roślin.

Idę jeszcze raz popatrzeć .
TAR 09:08, 04 sie 2026

Judith napisał(a)
Cudnie jak zawsze . Zapuszczenia na rabatach nie widać ani trochę .
Co za kuku sobie zrobiłaś?

Tam gdzie gesto rzeczywiscie nie widac. Ale mam jeszcze tyle wolnych przestrzeni i tam chwast panoszy sie na potege, oczywiscie az tak bardzo nie bede sie tym chwalic publicznie

mirkaka napisał(a)

Ale wspaniałe ujęcie

Wcale tak mało koloru nie masz, może wszystko jeszcze małe , ale jak się rozrośnie to i u Ciebie będzie go więcej Floksy dają spore plamy , a widzę że masz ich już trochę

Dziekuje to jeden z moich ulubionych widoczkow z poziomu tarasu. Floksow troche mam. Kupionych, darowanych. Bardzo je lubie. Te rozowe, biale ktore czesto w ogrodach sie widuje to rosna szybko ale te wyfikane odmianowe szalu nie robia. Moze jeszcze nabiora masy.

LIDKA napisał(a)
Tarcia jak zapoda foty to hiperwentylacji można dostać. Pięknie kolorowo i przebogactwo roślin.

Idę jeszcze raz popatrzeć .

Lidziu Ogrod jakos sobie radzi choc slimaki nie oszczedzaja ani liszaje, wczoraj mrowie zielonych gasienic zauwazylam na dereniu i zurawkach. Czujnym trzeba byc. Dzis oblukam Imperialisy i modrzewie szczepione, bo tam rokrocznie tez male czarne gasienice zeruja.
mrokasia 11:33, 04 sie 2026

O raju, ile fotek!!! Mniaaaaaam .
Chwastów nie widać, za to mnogość faktur i kolorów.
I Ty tak z tym kuku tak fotki trzaskasz?
TAR 12:14, 04 sie 2026

Troche byle jakie ale juz powoli daje rade. W niedziele posadzilam te niebieskosci. Trwalo to piec razy dluzej, bylo duzo odpoczynku ale juz roslinki siedza i ciesza oko. Jednak duza pomoc mam od lubego. Powiedzial, ze róże czekajace na zmilowanie tez ogarnie
Z drobiazgu mam jeszcze ze 100 roznych sadzonek. Jakies paprocie, lebiodki, zawciagowce, biale tawulki. Powoli posadze.

Z wiekszych roslin 5 kloników, 20 roz, buka i magnolke miniaturke.
mrokasia 12:32, 04 sie 2026

TAR napisał(a)
Troche byle jakie ale juz powoli daje rade. W niedziele posadzilam te niebieskosci. Trwalo to piec razy dluzej, bylo duzo odpoczynku ale juz roslinki siedza i ciesza oko. Jednak duza pomoc mam od lubego. Powiedzial, ze róże czekajace na zmilowanie tez ogarnie
Z drobiazgu mam jeszcze ze 100 roznych sadzonek. Jakies paprocie, lebiodki, zawciagowce, biale tawulki. Powoli posadze.

Boszszsz, 100 sadzonek??? Ja się robię nerwowa przy 10...
TAR 12:36, 04 sie 2026

To nie jest ilosc zatrwazajaca zwlaszcza ze te sadzonki to takie P9 i P11. Drobnica na zadarnienie.
Twoja jedna wypasiona, moich 5 Powoli sie rozkrece
Narsilia 12:42, 04 sie 2026

No zbieram szczenię jak zwykle pięknie i bajkowo , te bliskie i dalekie kadry , wierzyć się nie chce że ogród jest taki ,,młody ,, bo jest tak pięknie i gęsto
tulucy 21:03, 04 sie 2026

Mnie Anula Zana dała szlaban na zakupy, dopóki zapasów nie posadzę. Ale dziś Iza była u Szmita, więc ten teges . Zakaz został obejszły.