Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nasz mały raj na ziemi :)

Nasz mały raj na ziemi :)

siaaska 22:23, 22 sie 2012

kaisog1 napisał(a)
Asia zazdraszczam kiełbachy i schabiku Mojego M marzenie to wędzarka

Gosia co za problem? Kilka desek i gwoździ wystarczy żeby zrobić taki najprostszy a ile smakowitość Mniam... Mniam... Koniecznie musicie mieć wędzak w Kubusiowie
kaisog1 22:25, 22 sie 2012

....ja nie przyspieszam bo wiesz..... marzenie M ale wykonanie to juz moje. I oprócz sprzątania wiecznego domu, pielenia, koszenia trawy i robienia nowych rabat jeszcze przygotowanie mięcha mi przybędzie. Aaaaa jeszcze zapomniałam o skrobaniu ryb z obowiązków
siaaska 22:31, 22 sie 2012

Gosia nie wierzę że TY tak to wszystko sama... Napewno Ci pomaga... Zresztą widziałam fotki jak kosił... No chyba że to tylko do zdjęcia... A może tym jednak zajmie się sam? Musisz go jakoś przekonać...
kaisog1 22:36, 22 sie 2012

Mnie koszenie doszło bo ja nie moge patrzeć jak jest nie równo..... a moi panowie twierdzą, że jeszcze za mało urosła trawa... a potem z koszem latają co 2 minuty, żeby opróżnić
W kuchni to wiem jak jest..... bez przerwy "Gosiaaaaaaaaaaaak! A teraz to? Goooooooooosiak! a co teraz, Gossssssssssiak! a gdzie cebula?....." i tak w kółko
an_tre 22:52, 22 sie 2012

kaisog1 napisał(a)
Mnie koszenie doszło bo ja nie moge patrzeć jak jest nie równo..... a moi panowie twierdzą, że jeszcze za mało urosła trawa... a potem z koszem latają co 2 minuty, żeby opróżnić
W kuchni to wiem jak jest..... bez przerwy "Gosiaaaaaaaaaaaak! A teraz to? Goooooooooosiak! a co teraz, Gossssssssssiak! a gdzie cebula?....." i tak w kółko
Bo tak nasz Gosia przyzwyczaiła swoich panów, nie są samowystarczalni rozpaprałaś ich
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
kaisog1 22:53, 22 sie 2012

Aneczko kochana...... uwierz mi, że teraz mój przynajmniej jest wyszkolony.... to jak ja teraz piszę, że jeste wyszkolony to pomyśl co było wcześniej???
an_tre 22:57, 22 sie 2012

kaisog1 napisał(a)
Aneczko kochana...... uwierz mi, że teraz mój przynajmniej jest wyszkolony.... to jak ja teraz piszę, że jeste wyszkolony to pomyśl co było wcześniej???
To aż strach pomysleć
Ale zamulamy wątek Agusi wybacz kochana
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
siaaska 10:53, 23 sie 2012

Taka dyskusja u mnie a ja musiałam zniknąć... Przepraszam Was...

Gosia to nie masz lekkiego życia oj nie....
Z Arkiem nie mam takich problemów... Czasami się zastanawiam że chyba przez niego wykorzystalam limit szczęścia Gotuje, sprząta, prasuje (chociaż ostatnio to coraz mniej bo nie lubi... ), ogrodem się zajmuje i to nie tylko trawnik ale też pomaga w planowaniu rabatek i przesadzaniu Sam też zrobi wiele rzeczy w domu. Płytki, panele, malowanie, płyty gipsowe.... Gdyby nie on to ciężko byłoby wykończyć domek. Ocieplenie i ogrodzenie też robił sam... Może z moją małą pomocą... Nawet w ciąży z Natusią nie usiedziałam na tyłku tylko mu pomagałam... Teraz mam za swoje Natuśka też nie usiedzi spokojnie tylko szaleje... Wszędzie jej pełno
romka 11:53, 23 sie 2012

czesc Asia przyszłam sie przywitać
siaaska 12:12, 23 sie 2012

Witaj Jak tam dzionek mija? U mnie Natusia śpi to chwilka na Ogrodowisko ale za chwilę trzeba lecieć obiadek jakiś zrobić Mam wypróbować przepis od Teściowej.... Ciasto jak na naleśniki i do tego strata cukinia i marchewka... Podobno pyszne Zobaczymy