Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nasz mały raj na ziemi :)

Nasz mały raj na ziemi :)

an_tre 12:55, 24 sie 2012

Asiu bardzo lubię zaglądać do ogrodów, gdzie młode ogrodniczki cały czas coś nowego tworzą, przypominasz mi córkę, która łyknęła bakcyla ogrodowego i cały czas coś modernizuje, przesadza, dosadza fajnie tak jest , jesteście twórcze
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Urszulla 03:11, 25 sie 2012

Fajnie że wpadłaś do mnie. Teraz odwiedzinki nocne-obudziło mnie wycie syren strażackich i po spaniu.
Szykuj się do pracy z pozytywnym nastawieniem-będzie jakaś odmiana w życiu, też potrzebna, a Ogrodowisko będzie odskocznią na miłe spędzenie czasu. Pozdrawiam
Gardenarium 05:32, 25 sie 2012

Ale z Was nocne marki

Instagram Ogrodowiska
romka 09:08, 25 sie 2012

Gardenarium napisał(a)
Ale z Was nocne marki

Dziewczyny buszują po nocy, a Danusia widać skoro świt
arcobaleno 09:15, 25 sie 2012

Ha - zazdroszczę tych wakacji od dzieci - mnie też by się taki odpoczynek przydał - dopiero co cały tydzień miałam trójkę pod swoim dachem (kuzynka moich dziewczynek u nas na "wakacjach" Tymczasem Babcie mam na jednej ulicy - nie ma gdzie dzieci wywieźć haha
Pozdrawiam !
zbigniew_gazda 09:31, 25 sie 2012

Asiu ze mnie skowronek ale nie aż taki jak poprzedniczki. Wpadam i pozdrawiam.
siaaska 14:03, 25 sie 2012

an_tre napisał(a)
Asiu bardzo lubię zaglądać do ogrodów, gdzie młode ogrodniczki cały czas coś nowego tworzą, przypominasz mi córkę, która łyknęła bakcyla ogrodowego i cały czas coś modernizuje, przesadza, dosadza fajnie tak jest , jesteście twórcze

Aniu fajnie że mnie odwiedziłaś Odkąd znalazłam Ogrodowisko to tylko myślę jak ten nasz ogród obsadzić, a że fundusze okrojone to idzie to w żółwim tempie... Może i dobrze bo pewnie wszystko byłoby już po dziecięć razy przesadzone a tak będę przemyślane rabatki
siaaska 14:09, 25 sie 2012

Urszulla napisał(a)
Fajnie że wpadłaś do mnie. Teraz odwiedzinki nocne-obudziło mnie wycie syren strażackich i po spaniu.
Szykuj się do pracy z pozytywnym nastawieniem-będzie jakaś odmiana w życiu, też potrzebna, a Ogrodowisko będzie odskocznią na miłe spędzenie czasu. Pozdrawiam

Ula ale z Ciebie nocny marek... Ja to śpię jak dziecko odkąd Natusi wyszły wszystkie zęby i daje nam pospać... Nic mnie nie obudzi... Chyba że płacz dziecka... To nie wiem czemu słyszę nawet jak jestem bardzo zmęczona i śpię bardzo mocno... Mamusie chyba tak mają...
Do pracy jestem bardzo pozytywnie nastawiona, szkoda tylko że to praca na trzy miesiące bo pracodawca zapowiedział mi wypowiedzenie... Może to i dobrze... czas poszukać nowej... lepszej...
siaaska 14:10, 25 sie 2012

Danusiu Romka ja tam smacznie sobie śpię To Ula taki nocny marek a z Danusi niezły skowronek... Ale czasami tak trzeba żeby wszystko ogarnąć co by się chciało
siaaska 14:13, 25 sie 2012

arcobaleno napisał(a)
Ha - zazdroszczę tych wakacji od dzieci - mnie też by się taki odpoczynek przydał - dopiero co cały tydzień miałam trójkę pod swoim dachem (kuzynka moich dziewczynek u nas na "wakacjach" Tymczasem Babcie mam na jednej ulicy - nie ma gdzie dzieci wywieźć haha
Pozdrawiam !

Kochana to podrzuć Babci na kilka dni Zazdroszczę Ci troszkę tej bliskości... Ja wszędzie muszę zabierać ich ze sobą... Moja Mama 150km ode mnie a Teściowa w Bielsku... ale czasami tak też jest dobrze...