Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nasz mały raj na ziemi :)

Nasz mały raj na ziemi :)

Welka 14:09, 23 sie 2012

Zauważyłam że wróciłaś i czytam, ze miałaś urlop od dzieci z jednej strony faktycznie trzeba czasami odpocząć od mamo, mamo... ale z drugiej ta cisza, jak dzieciaków nie ma w domu mnie dobija na dłuższą metę
siaaska 15:14, 23 sie 2012

Ewelinka231281 napisał(a)
Zauważyłam że wróciłaś i czytam, ze miałaś urlop od dzieci z jednej strony faktycznie trzeba czasami odpocząć od mamo, mamo... ale z drugiej ta cisza, jak dzieciaków nie ma w domu mnie dobija na dłuższą metę

Na dłuższą metę to u mnie nie ma szans... Przynajmniej narazie... fakt że tęskni się za dziećmi ale chwila wytchnienia tylko dla siebie jest potrzebna żeby nie zwariować...
popcorn 15:19, 23 sie 2012

mnie tam było dobrze bez Młodej! Raz w roku w wakacje niech odpocznie bez mamy
popieram!!
pozdrawiam!!
eliza3 16:23, 23 sie 2012

...wyjechali na wakacje wszyscy nasi podopieczni, gdy dzieci nie ma w domu to jesteśmy niegrzeczni...
Rodzicom też się coś należy...
siaaska 21:04, 23 sie 2012

popcarol napisał(a)
mnie tam było dobrze bez Młodej! Raz w roku w wakacje niech odpocznie bez mamy
popieram!!
pozdrawiam!!

Przynajmniej człowiek zatęskni jak ich tak długo nie ma... i ile przytulania po powrocie
To dopiero pierwszy taki wyjazd dwójki ale mam nadzieję że niedługo już następny...
Pozdrawiam Karola
siaaska 21:06, 23 sie 2012

eliza3 napisał(a)
...wyjechali na wakacje wszyscy nasi podopieczni, gdy dzieci nie ma w domu to jesteśmy niegrzeczni...
Rodzicom też się coś należy...

Oj tam oj tam... Byliśmy bardzo grzeczni Ale nie powiem... przypomnieliśmy sobie jak to było kiedyś
i od czasu do czasu taka przerwa się należy
kasik778 21:51, 23 sie 2012

Cześć Asiu, właśnie przeczytałam, twoje zmagania remontowo-urlopowe
ja chyba potrzebuję tak z miesiąc wolnego, żeby zrobić cokolwiek w domu i w ogrodzie, zobaczysz jak wrócisz do pracy, jaki to hardcore
ja nawet teraz weszłam na forum, choć oczy mi się zamykały i w zasadzie najchętniej padłabym na łóżko, a jutro na 7 do pracy...
pozdrawiam
siaaska 22:16, 23 sie 2012

kasik778 napisał(a)
Cześć Asiu, właśnie przeczytałam, twoje zmagania remontowo-urlopowe
ja chyba potrzebuję tak z miesiąc wolnego, żeby zrobić cokolwiek w domu i w ogrodzie, zobaczysz jak wrócisz do pracy, jaki to hardcore
ja nawet teraz weszłam na forum, choć oczy mi się zamykały i w zasadzie najchętniej padłabym na łóżko, a jutro na 7 do pracy...
pozdrawiam

Powiem szczerze że już nie mogę się doczekac powrotu do pracy ale pewnie zmienię zdanie po pierwszym tygodniu Bo rzeczywiście będzie to hardcore Dobrze że siostra ma wakacje do października , obiecała przyjechać i ich przypilnować chociaż tydzień żebym nie musiała wozić do Dziadków ale później.... a tam damy radę
anieszka 23:47, 23 sie 2012

Przyszłam z rewizytą , jeszcze nie ogarnęłam całego wątku, ale daj mi troszkę czasu
Ale widoki kochana to ty masz iście boskie Zazdroszczę , bo ja strasznie kocham góry Super miejsce i na dechę blisko
siaaska 12:28, 24 sie 2012

anieszka napisał(a)
Przyszłam z rewizytą , jeszcze nie ogarnęłam całego wątku, ale daj mi troszkę czasu
Ale widoki kochana to ty masz iście boskie Zazdroszczę , bo ja strasznie kocham góry Super miejsce i na dechę blisko

Witaj w moich skromnych progach Za dużo do oglądania nie ma bo ogród powstaje i troszkę pod górkę bo funduszy brakuje ale staramy się żeby coraz bardziej przypominał ogród a nie plac budowy... Ale widoczki możesz pooglądać Zapraszam
Od deski wolę narty ale ostatnie sezony poszły w odstawkę bo dzieciaki malutkie ale może już w tym roku... Kuba ma już 4 latka Natusia 2 więc możemy spróbować