Napewno dadzą ..... jest jeszcze żółta odmiana Lime Marmalade która wytrzymuje śmiało słońce
( bardziej limokowa) u mnie jest posadzona od południowej strony i ma cały dzień słońce ....
Anulka żurawki będą na pewno... Słoneczko jest tam tylko do południa... Może citronelle wytrzymają... Bardzo się mi podobają... jak nie to zostają jeszcze te co ma Sebek... Tylko muszę zerknąć na nazwę... Chyba Lime Rickey.. albo coś pokręciłam...
Ewo dziękuję za odwiedzinki a jeśli chodzi o ten cudny widoczek na ostatnim zdjęciu to nie wiem o które Ci dokładnie chodzi... ale to chyba rabatka u Sylwii Zerknij do niej ma więcej takich pięknych rabatek
Anulka żurawki będą na pewno... Słoneczko jest tam tylko do południa... Może citronelle wytrzymają... Bardzo się mi podobają... jak nie to zostają jeszcze te co ma Sebek... Tylko muszę zerknąć na nazwę... Chyba Lime Rickey.. albo coś pokręciłam...