Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nasz mały raj na ziemi :)

Nasz mały raj na ziemi :)

AniaK 23:19, 13 lip 2012

Witam Asiu, pospacerowałam u Ciebie i zachwycona jestem widokami i okolicą.Stworzyliście piękne miejsce, już jest bardzo ładnie i będzie jeszcze piękniej. Mąż piękne rzeczy robi, sama radość.Tak przytulnie u Ciebie, ławeczka śliczna, kosze donice,studnia, tylko się cieszyć, że jednak zostajecie, oj nie zazdroszczę Wam tak trudnych wyborów. Ale teraz już patrzcie tylko przed siebie.
I proszę jeszcze własna szkółka, super, nic się nie zmarnuje.Mi też często szkoda, jak przycinam i też robię sadzonki, część się uda, częsć nie , ale jaka to radość i zadowolenie z wychodowania takich własnych
Wszystko pięknie kwitnie i rozrasta się.

Również bardzo mocno kibicuję i pozdrawiam.
pagap 07:19, 14 lip 2012

Asiu twoj ogrod tez jest sliczny, tylko dosadzac, dosadzac, dosadzac A gdzie kupilas te kladke, bo nam bedzie taka potrzebna do oczka wodnego, ale to juz w przyszlym roku
siaaska 21:26, 14 lip 2012

Dzień dzisiaj był co prawda deszczowy ale wieczorne widoczki poprawiły mi humor
Uwielbiam patrzeć na takie niebo przy zachodzącym słońcu Przydałby się jeszcze leżaczek na tarasie i lampka wina i oczywiście taras... ale... kiedyś tak będzie

siaaska 21:33, 14 lip 2012

AniaK napisał(a)
Witam Asiu, pospacerowałam u Ciebie i zachwycona jestem widokami i okolicą.Stworzyliście piękne miejsce, już jest bardzo ładnie i będzie jeszcze piękniej. Mąż piękne rzeczy robi, sama radość.Tak przytulnie u Ciebie, ławeczka śliczna, kosze donice,studnia, tylko się cieszyć, że jednak zostajecie, oj nie zazdroszczę Wam tak trudnych wyborów. Ale teraz już patrzcie tylko przed siebie.
I proszę jeszcze własna szkółka, super, nic się nie zmarnuje.Mi też często szkoda, jak przycinam i też robię sadzonki, część się uda, częsć nie , ale jaka to radość i zadowolenie z wychodowania takich własnych
Wszystko pięknie kwitnie i rozrasta się.

Również bardzo mocno kibicuję i pozdrawiam.

Aniu chciałoby się już mieć piękny ogród ale... Kiedyś będzie Dziękuję w imieniu M. oj trafił mi się wspaniały facet... Historia naszego poznania też jest fajna...To mój pacjent Jestem fizjoterapeutką Co najlepsze to dopiero jak skończył zabiegi wydzwaniał do Kliniki z prośbą o nr telefonu a koleżanka- recepcjonistka nie chciała mu dać. Co się wtedy chłopak nakombinował ale warto było Jest wspaniałym tatą, mężem i kochankiem Czego chcieć więcej
Dziękuję za wszystko
siaaska 21:40, 14 lip 2012

pagap napisał(a)
Asiu twoj ogrod tez jest sliczny, tylko dosadzac, dosadzac, dosadzac A gdzie kupilas te kladke, bo nam bedzie taka potrzebna do oczka wodnego, ale to juz w przyszlym roku

Mam nadzieję że z roku na rok będzie coraz lepiej

Mostek zrobił mój M. Jeżeli się Wam podoba to może zrobić jeszcze jeden Tylko nie wiem jak z transportem ale wszystko da się załatwić

anna_studio 21:58, 14 lip 2012

Co czytam....zmiana decyzji....
Śliczne zdjęcia....zwłaszcza z dzieciakami...
siaaska 22:03, 14 lip 2012

anna_studio napisał(a)
Co czytam....zmiana decyzji....
Śliczne zdjęcia....zwłaszcza z dzieciakami...

Takiego zamieszania narobiliśmy ale chyba to było potrzebne żeby jeszcze bardziej docenić to co mamy i nabrać sił do dalszej walki o nasz mały raj

Niestety mój aparat niezbyt dobry i ze mnie marny fotograf a dzieciaki nie zawsze uchwyci bo biegają jak szalone
Urszulla 01:32, 15 lip 2012

Witaj Asiu. Miałam chwilę na prześledzenie Twojego wątku. Masz wspaniały dom, ogród, męża który pracuje i jeszcze wokół domu potrafi sam dużo zrobić oraz swoje pomysły. Rozumiem Twoją sytuację, bo mam podobnie. Ale pamiętaj że sprawa domu sama się ułoży. radzę tylko ruszać głową jak ograniczać koszty życia aby przetrwać najtrudniejsze chwile. my kupiliśmy pół świnki (bo u mnie sami chłopcy żarłoki) i wyszło taniej niż w sklepie. Trochę własnego ogródka i jajka. To wystarcza. A trzeba się cieszyć chwilami. Dobrze że jesteś na forum. Pozdrawiam, Urszula i zapraszam do mnie.
Jabeska 16:06, 15 lip 2012

Witaj Piękne u Ciebie zmiany! Aż miło się patrzy na rozbrykane dzieciaki, bardzo byłoby szkoda, gdybyście się zdecydowali sprzedać dom... ufam, że nigdy do tego nie dojdzie, a sprawy finansowe się poukładają. Tak pracowici ludzie zawsze sobie poradzą. A własna szkółka - wspaniała! i ile będzie satysfakcji po latach, u mnie tak samo staram się rozmnażać co mi ręce wpadnie. Z różnym skutkiem, ale czasem się udaje Mam nadzieję na szybkie spotkanie w realu
Pozdrawiam gorąco Asia
siaaska 21:19, 15 lip 2012

Urszulla napisał(a)
Witaj Asiu. Miałam chwilę na prześledzenie Twojego wątku. Masz wspaniały dom, ogród, męża który pracuje i jeszcze wokół domu potrafi sam dużo zrobić oraz swoje pomysły. Rozumiem Twoją sytuację, bo mam podobnie. Ale pamiętaj że sprawa domu sama się ułoży. radzę tylko ruszać głową jak ograniczać koszty życia aby przetrwać najtrudniejsze chwile. my kupiliśmy pół świnki (bo u mnie sami chłopcy żarłoki) i wyszło taniej niż w sklepie. Trochę własnego ogródka i jajka. To wystarcza. A trzeba się cieszyć chwilami. Dobrze że jesteś na forum. Pozdrawiam, Urszula i zapraszam do mnie.

Witaj Dziękuję za odwiedzinki Koszty życia ograniczyliśmy już do minimum. Często wędzimy swoje szyneczki i robimy serek żółty. Rodzice dużo nam pomagają a ogródek własny też mamy tylko w tym roku troszkę wszystko z opóźnieniem bo nie wiedzieliśmy co tą sprzedażą.
Pozdrawiam i liczę na kolejne odwiedzinki
Musimy się wspierać po sąsiedzku