anpi
12:14, 09 lip 2025
Magda, dużo się u Ciebie zadziało od naszego ostatniego rekonesansu! 

Ale cudna czysta karta do nowych nasadzeń! Zaoszczędzoną energię na transporcie kory  przecież nasz gdzie wykorzystać!
 Zaoszczędzoną energię na transporcie kory  przecież nasz gdzie wykorzystać!
Przynajmniej jedna mądrzejsza z naszego towarzystwa i najpierw robi miejsce na nasadzenia a potem kupuje! A nie jak my, no dobra- ja!( by nie urazić koleżanek
 A nie jak my, no dobra- ja!( by nie urazić koleżanek )nakupiłam znowu róż i teraz myślę, co wysadzić i gdzie, by je wsadzić!
)nakupiłam znowu róż i teraz myślę, co wysadzić i gdzie, by je wsadzić!

Twoje różyczki śliczne i jaką masz kępiastą krwawnicę! Moje mają po trzy badylki.
A ostróżkę przytnij to jeszcze w sezonie trochę się odmłodzi ze świeżymi listkami i może nawet zakwitnie!

Ale cudna czysta karta do nowych nasadzeń!
Przynajmniej jedna mądrzejsza z naszego towarzystwa i najpierw robi miejsce na nasadzenia a potem kupuje!
 A nie jak my, no dobra- ja!( by nie urazić koleżanek
 A nie jak my, no dobra- ja!( by nie urazić koleżanek )nakupiłam znowu róż i teraz myślę, co wysadzić i gdzie, by je wsadzić!
)nakupiłam znowu róż i teraz myślę, co wysadzić i gdzie, by je wsadzić!

Twoje różyczki śliczne i jaką masz kępiastą krwawnicę! Moje mają po trzy badylki.
A ostróżkę przytnij to jeszcze w sezonie trochę się odmłodzi ze świeżymi listkami i może nawet zakwitnie!

.jpg)