Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielony Chram

Zielony Chram

Rumianka 14:18, 10 cze 2025

Darecka napisał(a)

Oooo, widzę przykra sprawa...przez te rewolucje orzech z przerażenia pękł na pół...coś te połówki skarżą się na swój los...oj, oj...tyle fantów wyleciało z ogrodu, a co z nami?

Pomijając powyższe skargi skorupek orzecha, rewolucja baaardzo udana, brawo pracusie za włożony wysiłek...wiem coś o tym, bo kiedyś tez tak szalałam...
Rumianka 14:24, 10 cze 2025

Darecka napisał(a)

Nawet kot robi pompki łapiąc kondycję, by pomagać przy pracach...
Rumianka 14:30, 10 cze 2025

Darecka napisał(a)

Konewkowa gwardia narodowa dumnie pręży pierś, by oddać hołd bolącym pleckom :

w pośpiechu na apel poranny, jedna zgubiła czapeczkę...
mirkaka 15:47, 10 cze 2025

Ładnie, bardzo ładnie
Warzywnik masz obłędny
antracyt 17:01, 10 cze 2025

No, proszę Pani... długo, długo cisza a potem nagle bum! Zdjęcia się sypią jak słodycze z piniaty
Część owocowo-warzywna rewelacyjna. Jak dajecie radę to wszystko ogarnąć?!
Kordina 22:22, 10 cze 2025

Darecka napisał(a)

Całość prezentuje się tak:

Ale się rozrosło?? Szok!! A to lubię w Twoim ogrodzie najbardziej chyba szczególnie to drugie zdjęcie z zarośniętym winem, mam słabość do takich miejsc. Moja ukochana babcia Karolina miała tak obrośniętą werandę, z daleka przyciągała wzrok
Darecka 06:45, 14 cze 2025

Rumianka napisał(a)

Nawet kot robi pompki łapiąc kondycję, by pomagać przy pracach...
Eliso! O hahaha, uwielbiam Twoje poczucie humoru, aż mój chłop przyleciał patrzeć, czemu się tak obłąkańczo śmieję
Darecka 06:52, 14 cze 2025

mirkaka napisał(a)
Ładnie, bardzo ładnie
Warzywnik masz obłędny
Dziękuję pięknie Mirko, ale na razie jest obłędnie... pusty. Przez te zimne nocki wegetacja jakby zamarła w czasie, wszystko bardzo późno siane, niemniej myślę, że praca z tego roku ułatwi nam start w następnym sezonie .
Darecka 07:03, 14 cze 2025

antracyt napisał(a)
No, proszę Pani... długo, długo cisza a potem nagle bum! Zdjęcia się sypią jak słodycze z piniaty
Część owocowo-warzywna rewelacyjna. Jak dajecie radę to wszystko ogarnąć?!
Hihi ten typ tak ma, że operuje w trybie nagłych, skokowych zrywów narodowościowych- jak już się dopadnie do wątku, to zaspamuje fotkami .

Sad to domena mojego teścia, on dba o wszystkie drzewa i krzewy owocowe, kosi tam też trawę. Sami nie dalibyśmy rady właśnie. W tym roku teściowa włączyła się w opiekę nad warzywnikiem i dużo pomogła przy pieleniu, więc mamy silną ekipę roboczą .
Darecka 07:05, 14 cze 2025

Kordina napisał(a)

Ale się rozrosło?? Szok!! A to lubię w Twoim ogrodzie najbardziej chyba szczególnie to drugie zdjęcie z zarośniętym winem, mam słabość do takich miejsc. Moja ukochana babcia Karolina miała tak obrośniętą werandę, z daleka przyciągała wzrok
Bożenko: 22:22, to nie może być przypadek . Na porośnięcie stodoły co roku czekamy z utęsknieniem, a najbardziej przebiera nóżkami teściowa, bo zawsze na wiosnę powtarza: Kiedy już ta ściana się zazieleni? .