Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowa działka, nowe wyzwania, nowi my ;)

Nowa działka, nowe wyzwania, nowi my ;)

Kontonaogrod 10:47, 19 wrz 2024

Dokładnie

Mateusz dziś przyjechał na poprawki. Mam nadzieję zrobi wszystko o co go prosiłam. Prócz rozmów wysłałam mu listę smsem żeby nie było że zapomniał

I czekam na hydraulika i elektryka I na zamówione okna. Facet w umowie wpisał montaż na listopad, spytałam którego roku
Juzia 10:52, 19 wrz 2024

Hahahaha!
Dobre pytanie!

Ja miałam duzo obiecywane... nic nie zrobione..
Już mi się trochę odechciało...
Kontonaogrod 11:11, 19 wrz 2024

Juzia nie martw się, głowa do góry. Dużo samozaparcia trzeba mieć... trochę szczęścia... i być namolnym też. I nie płacić z góry. I dzwonić. I po kawałku do przodu jakoś idzie... powodzenia, trzymam kciuki!
Juzia 13:30, 19 wrz 2024

Kontonaogrod napisał(a)
Juzia nie martw się, głowa do góry. Dużo samozaparcia trzeba mieć... trochę szczęścia... i być namolnym też. I nie płacić z góry. I dzwonić. I po kawałku do przodu jakoś idzie... powodzenia, trzymam kciuki!

Wszystko to wiem!
Chyba szczęścia zabrakło hehe
Czekam na lepsze dni

A jak u Ciebie się dzieje to przynajmniej będę miała co oglądać i humor ciut lepszy będzie

Kontonaogrod 13:41, 19 wrz 2024

Jak pan Mirek przyjeżdża to zawsze kawałek do przodu się wszystko posuwa. Pan Czesiek potwierdził wywrotkę klińca na sobotę.

A póki co Mateusz mi przysyła fotki z ogarniętych niedoróbek... chce żebym popatrzyła i mu zapłaciła ale nie bardzo się mogę urwać z pracy... zobaczę po południu
Juzia 13:47, 19 wrz 2024

Hahahahha!
Ale typek
Teraz to się pili mu?
Kontonaogrod 13:59, 19 wrz 2024

Ależ oczywiście... cieszę się że (chyba?) skończyli ... jeszcze ich będę miała do ocieplenia dachu, podbitki, ocieplenia domu i elewacji (czyli pewnie z miesiąc), ale to bliżej marca... jakoś przeżyję

Papraki są straszne, bajzel zostawiają za sobą na kółkach, ale (chyba?) lepsze znane zło niż nowe zło? do tego jeszcze mu trochę "ufam" i wiem że zrobi... i płacę jak zrobi...
Juzia 14:08, 19 wrz 2024

Kontonaogrod napisał(a)
Ależ oczywiście... cieszę się że (chyba?) skończyli ... jeszcze ich będę miała do ocieplenia dachu, podbitki, ocieplenia domu i elewacji (czyli pewnie z miesiąc), ale to bliżej marca... jakoś przeżyję

Papraki są straszne, bajzel zostawiają za sobą na kółkach, ale (chyba?) lepsze znane zło niż nowe zło? do tego jeszcze mu trochę "ufam" i wiem że zrobi... i płacę jak zrobi...

O jeżu.... hahhaa!.... mam to samo!
Kontonaogrod 14:23, 19 wrz 2024

Masakra
Kontonaogrod 18:24, 19 wrz 2024

Posadziłam pare piwonii wykopanych przedwczoraj. Jeszcze pare mi zostało do znalezienia pod innymi bylinami.

Dom (nowy) chce posprzatac w weekend z mloda, jak sie wykuruje. Bo dzis z goraczka zostala w domu. Jutro piatek. Jupi