Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowa działka, nowe wyzwania, nowi my ;)

Nowa działka, nowe wyzwania, nowi my ;)

Kontonaogrod 07:08, 06 lis 2024

Juzia fajna - I 3 tys

Cos pomiedzy znajde, pewnie. I wrzuce czerwona szafke z umywalka, z drewna, jska mialam w poprzednim domu (ech czemu ceny powariowaly...)

Asia kosmetykow u mas uzywa Mloda glownie, mnie wystarczy szampon I zel pod prysznic I juz w nowym domu beda 3 lazienki, celuje w prostote I minimum gratów. Wiec tak dobrze byloby miec meble do przechowywania I ukrywania niepotrzebnych durnostojek.
MartaCho 07:42, 06 lis 2024

Wafel napisał(a)
Wszystkie katalogowe łazienki wyglądają pięknie dopóki się ich nie używa... Kubeczki, mydło, kosmetyki, ręczniki, szczoteczki, woda na blacie itp. Dla mnie musi być jak najwięcej poukrywane

O tak! Zgadzam się z Tobą w pełni. Obserwuję kilka kont wnętrzarskich/ architektonicznych na IG i zawsze gdy pokazują pięknie wykończone wnętrza myślę sobie, ok, a gdzie papier toaletowy i ręcznik do rąk? Nie wspomnę o ciuchach dzieci rzuconych gdzieś w kąt Samo żyćko...

Kibicuję pracom budowlanym i ogrodowym niezmiennie z zapartym tchem i podziwem dla tempa!
Kontonaogrod 07:48, 06 lis 2024

Marta, dzięki!

Wiadomo to są często wnętrza albo dopiero co skończone albo jeszcze nie zamieszkałe albo posprzątane do zdjęć
Juzia 08:51, 06 lis 2024

Wafel napisał(a)
Mam w mniejszej łazience szafkę Ikei, blat, umywalkę-misę. Wszystko działa bez zarzutu a to co mi się najbardziej podoba, że wnętrze tych szafek można idealnie uporządkować akcesoriami tej samej marki wszystko pasuje, przekładki, tacki, pojemniki itp. Lubię jak pod umywalką jest zagospodarowane miejsce na przechowywanie i mus miejsce na ręczniki gdzieś pod ręką Wszystkie katalogowe łazienki wyglądają pięknie dopóki się ich nie używa... Kubeczki, mydło, kosmetyki, ręczniki, szczoteczki, woda na blacie itp. Dla mnie musi być jak najwięcej poukrywane

Też tak mam, że musi być schowane jak najwięcej...dlatego teraz mam szafki pod blatem z kafelek Nic nie puchnie I mam też szafę na ręczniki w łazience
W przyszłej też będę miała szafę i to nawet większą, ale już w zabudowie sobie zrobię żeby nic nie wystawało i nie było zakamarków I przy lustrze, nad umywalką chcę zrobić szafkę zamykaną we wnęce.
Minimum sprzątania
Kontonaogrod 08:57, 06 lis 2024

Szafki we wnękach są mega
Kontonaogrod 16:00, 06 lis 2024

Szukałam pół dnia i nie znalazłam żadnych fajnych mebli do łazienki
Juzia 16:36, 06 lis 2024

Mi stolarz robił
Kontonaogrod 17:59, 06 lis 2024

Stolarza tez nie mam. Mus rozpuscic wici
Juzia 20:36, 06 lis 2024

Znajdź sobie dobrego stolarza to porobi Ci wszystko
Kontonaogrod 20:40, 06 lis 2024

Łatwiej powiedziec niz zrobić, zwlaszcza ze moja wiara w ludzi raczej nie istnieje

Ale spróbujemy