Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowa działka, nowe wyzwania, nowi my ;)

Nowa działka, nowe wyzwania, nowi my ;)

Kontonaogrod 15:35, 05 lis 2024

I mi wykupisz wszystko! Buahahaha

Warto obserwować bo wrzucają fajne rzeczy (i kiczaste też, ale dużo fajnych i pożytecznych - dużo taniej - kupiłam)

plosiem

https://allegro.pl/uzytkownik/outlet-abc
Juzia 15:52, 05 lis 2024

Kontonaogrod napisał(a)
I mi wykupisz wszystko! Buahahaha

Warto obserwować bo wrzucają fajne rzeczy (i kiczaste też, ale dużo fajnych i pożytecznych - dużo taniej - kupiłam)

plosiem

https://allegro.pl/uzytkownik/outlet-abc

Po umywalce wnoszę, że mamy inny gust to może jakoś się rozminiemy
Hahaha!
Poza tym... jak ja będę kupować to Ty już będziesz mieszkać w skończonym domu

Dziękować!
Kontonaogrod 15:59, 05 lis 2024

haha

te umywalki są super bo myjesz jeden sprzęt. I nigdy Ci nic nie spuchnie - a już spuchniętych szafek trochę miałam.

Jeszcze wolnostojącą wannę potrzebuję - na razie namierzyłam jedną za 1600zł - bo obudowanie zwykłej płytkami jest droższe niż kupno takiej buahahaha
Juzia 16:21, 05 lis 2024

Kontonaogrod napisał(a)
haha

te umywalki są super bo myjesz jeden sprzęt. I nigdy Ci nic nie spuchnie - a już spuchniętych szafek trochę miałam.

Jeszcze wolnostojącą wannę potrzebuję - na razie namierzyłam jedną za 1600zł - bo obudowanie zwykłej płytkami jest droższe niż kupno takiej buahahaha

Mi nic nie puchło nigdy, bo zawsze miałam blaty robione z płyt gipsowych i wyłożone kaflami
Teraz pewnie też tak będę miała, bo na blat od razu z umywalką z kamienia czy konglomeratu trochę mi szkoda kasy. Myślę jeszcze nad opcją umywalki z blatem w całości zrobione z gresu... ale nie wiem czy znajdę tu kogoś kto mi to zrobi

Wanny wolnostojącej też nie chcę, bo by mnie coś trafiło przy myciu podłogi dookoła tej wanny Będę miała zabudowaną z trzech stron.... to podłoga tylko z jednej strony do mycia

Serio tak drogo obudować wannę?
To ja za swoją teraz bym pewnie majątek wydała, bo z moją wanną fachowiec się chyba trzy dni męczył Ale zrobił idealnie! I tanio
Kontonaogrod 17:22, 05 lis 2024

No wlasnie. Jak masz fachowcow.. mi lata temu za obudowanie wanny krzykneli 2tys. Wiec podziekowalam
Od tamtej pory mam wolnostojące. Zakamarki zbieraja kurz ale Mloda odkurza 2x w tygodniu wiec raz na jakis czas zmyje podlogi I z glowy.

I ładne toto I jeść nie wola

To samo z umywalkami, wole kupic gotowe. Teraz mam cud spuchnieta szafke z lakierowanego mdfu. Nigdy więcej.
Poprzednio kupilam konglomerat na szafce drewnianej, 15 lat I nadal mi sie podoba. Z tym ze teraz kosztuje z 2.5tys... heh
Kontonaogrod 17:23, 05 lis 2024

Drzewka faworytkowe

Po ciemku sadzilam, a I tsk mi zostaly 4 orzechy laskowe I 5x pigwa - na jutro. Szybko robi sie ciemno I nie zdazylam
Patrycja_KG_Lu 20:31, 05 lis 2024

Juzia napisał(a)
[…] Myślę jeszcze nad opcją umywalki z blatem w całości zrobione z gresu... ale nie wiem czy znajdę tu kogoś kto mi to zrobi

Wanny wolnostojącej też nie chcę, bo by mnie coś trafiło przy myciu podłogi dookoła tej wanny Będę miała zabudowaną z trzech stron.... to podłoga tylko z jednej strony do mycia

Serio tak drogo obudować wannę?
To ja za swoją teraz bym pewnie majątek wydała, bo z moją wanną fachowiec się chyba trzy dni męczył Ale zrobił idealnie! I tanio

https://www.ikea.com/pl/pl/images/products/orrsjoen-umywalka-z-syfonem-bialy__1241472_pe919800_s5.jpg?f=xl Masz na myśli taką? Tam po bokach sporo miejsca i można jakieś kosmetyki/koszyczek dać. My wannę umieściliśmy w wnęce, więc zabudowa tylko z jednej strony została zrobiona.
Kontonaogrod 20:45, 05 lis 2024

Cos takiego ale szafka z drewna. Wtedy ok. Teraz mam konglomerat z szafka z lakierowanego mdf I na rogach popuchnieta po 5 latach uzytkowania, wypadaloby wymienic.

Nawet jak wcisne wanne w róg to obudowa z 2 stron zostaje. Wolę wolnostojącą, nadal, bardziej mi się podoba
Juzia 22:12, 05 lis 2024

Patrycja_KG_Lu napisał(a)

https://www.ikea.com/pl/pl/images/products/orrsjoen-umywalka-z-syfonem-bialy__1241472_pe919800_s5.jpg?f=xl Masz na myśli taką? Tam po bokach sporo miejsca i można jakieś kosmetyki/koszyczek dać. My wannę umieściliśmy w wnęce, więc zabudowa tylko z jednej strony została zrobiona.

Za małe to to
No i nie chcę białej. Ani czarnej. Ogólnie nie chcę w jednolitym kolorze

Raczej coś takiego
Wafel 06:39, 06 lis 2024

Mam w mniejszej łazience szafkę Ikei, blat, umywalkę-misę. Wszystko działa bez zarzutu a to co mi się najbardziej podoba, że wnętrze tych szafek można idealnie uporządkować akcesoriami tej samej marki wszystko pasuje, przekładki, tacki, pojemniki itp. Lubię jak pod umywalką jest zagospodarowane miejsce na przechowywanie i mus miejsce na ręczniki gdzieś pod ręką Wszystkie katalogowe łazienki wyglądają pięknie dopóki się ich nie używa... Kubeczki, mydło, kosmetyki, ręczniki, szczoteczki, woda na blacie itp. Dla mnie musi być jak najwięcej poukrywane