Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowa działka, nowe wyzwania, nowi my ;)

Nowa działka, nowe wyzwania, nowi my ;)

Kasya 18:00, 15 maj 2025

A masz jeszcze dzwonki skupione ?
Mialam kiedys od ciebie ale mi zginely
Bardzo je lubilam
Kontonaogrod 18:01, 15 maj 2025

Nie mam. Ale może u Rodziców są bo tam je zostawiłam
UlaB 21:39, 15 maj 2025

No nie wierze z tymi piwoniami. Czuje sie jak na innej planecie

A skoro ciagniecie temat egzaminów to mój mlodszy 8-klasista ale egzaminy na luzie, nawet nie na wszystkie musial isc (wielokrotny laureat). Bierze przykład ze starszej siostry, a ponad 30 lat temu i mamusi takze tak, to co najlepsze to po mamusi moj m. potwierdza a tak poważnie to zdolności poznawcze niosą chromosomy x, wiec statystycznie zdecydowanie większa rola matek - udowodnione naukowo. Kar, bądź spokojna.

O Scoocie słyszałam ale nigdy nie podjęłam proby.

A, mialam jeszcze napisac o weterynarii i medycynie - nie pamietam czy Ci to pisalam bo ten temat juz u Ciebie byl poruszany. Na weterynarii są zajecia w rzezni bo te studia to nie tylko leczenie zwierzat ale takze ich humanitarne zabijanie. Wiele osob podobno nie potrafi tego udzwignac. No i trzeba sie uczyc anatomii wiecej niz jednego gatunku, jak to jest na medycynie.