Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowa działka, nowe wyzwania, nowi my ;)

Nowa działka, nowe wyzwania, nowi my ;)

Agatorek 22:08, 09 wrz 2025

Juzia, ja właśnie dziś przeglądałam ten katalog w wersji online. Drzwi ma przepiękne ❤️. Szkoda, że ceny także .

Jeśli zrezygnuje z drzwi wewnętrznych, to się skuszę na takie. A po co mi drzwi w środku, jak na razie będę tam mieszkać sama
Juzia 22:45, 09 wrz 2025

Agatorek napisał(a)

Jeśli zrezygnuje z drzwi wewnętrznych, to się skuszę na takie. A po co mi drzwi w środku, jak na razie będę tam mieszkać sama

Hahahahha!
Ale jest to jakiś pomysł!
sylwia_slomc... 23:02, 09 wrz 2025

Ja mam w jednym domu dębowe drzwi zewnętrzne, ale pod balkonem i osłonięte dodatkowo od zachodu plexą. Po latach w lecie szpary są między futryną,a nimi, w jesieni i zimie czasem trudno domknąć. Drewno pracuje. W ogrodowym domku są stalowe drzwi z szybką, ale okleina już się odbarwia i miejscami od gorąca zwija. Czasem opadają, bo ciężkie. Z drewnianymi czasem jest problem z otwieraniem zamków i zamykaniem bo jak schną lub pęcznieją to zamek sie pemieszcza w stosunku do wkładki.
Juzia 02:49, 10 wrz 2025

Jedne drzwi drewniane mam 15 lat (nie wiem jakiej firmy, bo wstawiał deweloper i dopiero w tym roku zauważyłam pęknięcia na farbie gdzieś w rogach. Poza tym nic się z nimi nie dzieje.
Drugie drzwi drewniane zamawiałam sama 5 lat temu od jakiejś nieznanej firmy z alledrogo Z samymi drzwiami też nic się nie dzieje tylko tak jak Sylwia pisała... zamek robi problemy przy zmianach temperatur

Teraz też będę kupować drewniane i raczej nie będzie to Barański
Kontonaogrod 04:18, 10 wrz 2025

Popieram mieszkanie bez drzwi w pojedynkę - w takiej sytuacji nie są potrzebne

Barański ma cudne drzwi szkoda że cena też niczego sobie