Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część I

Ogród nie tylko bukszpanowy - część I

ell 18:12, 15 wrz 2011

Myszorku dobrze, że chociaż masz widoczek fajny, bo ja widzę tylko betonowy plac. Za to jak wracam do domu to jestem wniebowzięta.

Danusiu piękne te zimowity, można pomylić porę roku. Musze sobie kupić więcej.
danuta_ 18:45, 15 wrz 2011

gardenarium napisał(a)

Foteczki super !!! Pozdrowienia dla uroczych Modelek
Gardenarium 19:28, 15 wrz 2011

vesper napisał(a)
Danusiu, a zdradzisz co to za roślina, którą otulone są zimowity na Twoich zdjęciach? Pięknie się komponują!

Erica carnea "Golden Starlet" - wrzosiec o żółtych liściach i białych kwiatach.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 19:34, 15 wrz 2011

"Modelki" dziekują za miłe słowa.

Szkoda że latka lecą...niestety.

Instagram Ogrodowiska
Ewa 20:12, 15 wrz 2011

oj tam, oj tam
myszorek 20:15, 15 wrz 2011

e, tam lecą. Jesteście wspaniałymi, zadbanymi, dojrzałymi kobietami z figlem w oku.W dodatku "wyłazi" z Was piękna dusza.Czego tu jojczeć
Gardenarium 20:17, 15 wrz 2011

Dzisiaj wspierałam najpierw sama, potem z chłopakami Maję w zmaganiach z ogrodem, bo sama nie może pracować z wiadomych powodów. U Mai ślicznie i jutro będziecie mogli zobaczyć, co u niej kwitnie jeszcze w ogrodzie... Będzie artykuł Mai i niezwkle bogata galeria zdjęciowa, którą robiłam dziś - kolorowo u schyłku lata.

A kwitnie duuużo roślin i jak bujnie

Hortensja metaliczna się spodobała, Maja niezwykle szybko musiała podejmować decyzje, co gdzie i w jakiej ilości mamy przesadzić... Liczę też na Wasze komentarze jutro pod artykułem

Oprócz przesadzania różnych roślin, posadziłam także narazie tulipany w 3 odmianach.
Maja planuje więcej tulipanów (co najmniej 300) i narcyzy.

Instagram Ogrodowiska
Ewa 20:29, 15 wrz 2011

Jestem trochę nie w temacie Mai, nie mam możliwości oglądania jej programu .
Czy gdzieś jej ogród można zobaczyć?
vesper 20:35, 15 wrz 2011

Dziękuję Myszorku i Danusiu! Byłam dziś w szkółce, kupiłam wrzosy i wrzośce na balkon i jak spojrzałam na wrzośce to skojarzyły mi się właśnie z tym, co widziałam na zdjęciach Danusi. Wpiszę na listę do mojego ogródka.

A artykuł z przyjemnością przeczytam i pooglądam. Chociaż nie mam telewizji i nie mogę śledzić 'Mai w ogrodzie', to nadrabiam zaległości i oglądam odcinki w internecie

Ach... jak Wam zazdroszczę, że możecie łączyć pasję z pracą... idealna sytuacja
justi 20:44, 15 wrz 2011

gardenarium napisał(a)
Dzisiaj wspierałam najpierw sama, potem z chłopakami Maję w zmaganiach z ogrodem, bo sama nie może pracować z wiadomych powodów. U Mai ślicznie i jutro będziecie mogli zobaczyć, co u niej kwitnie jeszcze w ogrodzie... Będzie artykuł Mai i niezwkle bogata galeria zdjęciowa, którą robiłam dziś - kolorowo u schyłku lata.

A kwitnie duuużo roślin i jak bujnie

Hortensja metaliczna się spodobała, Maja niezwykle szybko musiała podejmować decyzje, co gdzie i w jakiej ilości mamy przesadzić... Liczę też na Wasze komentarze jutro pod artykułem

Oprócz przesadzania różnych roślin, posadziłam także narazie tulipany w 3 odmianach.
Maja planuje więcej tulipanów (co najmniej 300) i narcyzy.

Wspaniałe wiadomości. Cieszę się jak dziecko. Uwielbiam Maję. Danusiu prześlij Serdeczne Pozdrowienia, jeśli możesz. Czekam zawsze z niecierpliwością na Jej program lub nową książkę.