Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dolina Tęczy

Dolina Tęczy

Diana 09:03, 28 cze 2012

arcobaleno napisał(a)
A tu trochę żywszego koloru - mój ulubiony PINK
Wieloletni groszek rozrósł się w tym roku znacznie - wlazł na płot, oplótł szmaragda i kórnika :
Lubię go i jego piękne kwiaty Ma mnóostwo pączków a ukorzenia się z byle gałązki

Marto śliczny ten groszek wygląda przeuroczo
AniaK 02:38, 29 cze 2012

Ja tak w kwestii technicznej,jak to się robi, że zdjęcia są obok siebie i takie małe??? Ty je tak ładnie układasz Marto.A groszek na nich cudny
arcobaleno 10:50, 29 cze 2012

popracol - fenkjuuu

Diana - groszę jest niesamowity Wczoraj właśnie nad nim debatowaliśmy bo rozlał się na trawnik i wlazł na dwie tuje - Mężu mojemu się to nie podoba - on woli jak wszystko jest w ryzach - a ja znowu lubię taki naturalistyczny styl

Aniu - jak wgrywasz zdjęcia wtedy między jednym ciągiem znaków [blablabla] a drugim [blablabla] nie moze być żadnego odstępu - z jedną spacją chyba jeszcze przejdzie ale wtedy nie będą do siebie przyklejone tylko z małą przerwą.
Czyli ma to w okienku do wpisywania tekstu wyglądać tak [blablabla][blablabla] - i wtedy będą koło siebie

Albo zlepiam je w edytorze graficznym - ale to już inna bajka
KasiaBialofi... 14:11, 29 cze 2012

Masz masę fioletowych kwiatów. Będę podglądać w poszukiwaniu nowych okazów na moją skarpę.
AniaK 23:00, 29 cze 2012

Aniu - jak wgrywasz zdjęcia wtedy między jednym ciągiem znaków [blablabla] a drugim [blablabla] nie moze być żadnego odstępu - z jedną spacją chyba jeszcze przejdzie ale wtedy nie będą do siebie przyklejone tylko z małą przerwą.
Czyli ma to w okienku do wpisywania tekstu wyglądać tak [blablabla][blablabla] - i wtedy będą koło siebie

Albo zlepiam je w edytorze graficznym - ale to już inna bajka

Udało mi się zmniejszyć i nie robiłam spacji, ale nadal są jedno pod drugim, a nie obok siebie.
Diana 23:06, 29 cze 2012

Marto ten groszek jest piękny........co z tego że sie rozlewa tak właśnie wygląda obłędnie jak będzie przycięty to juz raczej nie to samo musisz M przekonać jakoś
magos 09:44, 04 lip 2012

Ja też posiałam groszek wieloletni, na razie mam 2 kwiatki, ale już się cieszę na niego!
AniaDS 22:16, 05 lip 2012

Groszek muszę zanotować
majkel0326 22:35, 05 lip 2012

Groszek rzeczywiście fajny,taki rasowy A jak musi pachnieć!
monitka 21:52, 11 lip 2012

Martusia a gdzie ty się podziewasz? brakuje mi Twoich kolorowych fotek