Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dolina Tęczy

Dolina Tęczy

butterfly 15:53, 22 lip 2012

Ha, ha fajne te dynie dekoracyjne .

Przypomniałaś mi że tez gdzieś je miałam ale nasionek zapomniałam wyjąć i do tej pory leżą gdzieś w całości.

Jak ja cie rozumiem z tymi zachwaszczonymi grządkami, rabatami,... wczoraj miałam ambitne plany wyrwania wszystkiego co nie potrzebne a dzień przywitał mnie deszczem.
Skończyło padac około 17 i wyszłam na zewnątrz.
Efekt: została jedna rabata, ale ona w fazie tworzenia, to nie postoi i tak długo w tych chwastach

Pozdrawiam

PS. Straaasznie podobają mi się twoje zdjęcia
Ana 21:10, 22 lip 2012

Marta - skarpa wygląda oblędnie - jak ja bym chciala to na żywo zobaczyć!!! wszystko mi się podoba, bez wyjątku
eliza3 21:37, 22 lip 2012

Marto, masz piękny ogród, ale to już wiesz, bo wszyscy odwiedzający Ci to mówią, chciałam jeszcze dodać, że robisz piękne zdjęcia, ale to też już wiesz , mogę tylko dodać, że czasem do Ciebie zaglądam, chociaż nie zawsze zostawiam ślad i będę zaglądać ponownie jeśli pozwolisz.
monitka 09:35, 23 lip 2012

No Marta! Dałaś czadu zdjęciami, nareszcie Takie cuda mieć w ogrodzie i trzymać to tylko dla siebie! Hortensje cudne ja się takiego widoku doczekać u siebie nie mogę....może za rok
Skarpa fantastycznie się prezentuje!!!!
arcobaleno 20:59, 30 lip 2012

butterfly - ja już łapię się na myśli, że poczekam aż przyjdzie zima i chwasty wymrozi hehe
A na serio - za 2 tygodnie mam urlop, który głównie spędzam z dzieciakami w domu - wtedy szykuję sie na gruntowne porządki w ogrodzie

eliza - bardzo mi miło - wpadaj jak najczęściej

monitka, Ana - skarpa się prezentuje - aaaaa - chyba na zdjeciach hahaha

Hortensje cudne - to im przyznać muszę - coś czuję, ze w moim ogrodzie za kilka lat będą królować - uwielbiam je

Postanowiłam wygospodarować sobie wieczór na uporządkowanie zdjęć ogrodowychm zrobienia wpisu na blogu - nie mogę przeboleć jak jakaś roślina w fazie rozkwitu nie załapie się na zdjęcia

Jestescie na to gotowi? Mam ich sporo

Moje tegoroczne ogrodowe szczęście - ja po prostu cieszę się z nich jak głupek i głaszczę te wielkie kwiatostany ilekroć przy nich jestem

reni 21:02, 30 lip 2012

cudo
popcorn 21:09, 30 lip 2012

Limelighty? Cuuudne!!
arcobaleno 21:10, 30 lip 2012

Jeden okaz ogrodowej, który najlepiej przezimował też ma coraz większe kwiaty a na sąsiednej rabacie hortensja pink diamond przyćmiona przez jeżówki

Mój kwiatowy misz-masz z przodu domu - tu już czuć letnie przesilenie - kwitną dalie i mieczyki

Matka 21:10, 30 lip 2012

Piękne robisz zdjęciaa i kwietki przecudnej urody są
arcobaleno 21:39, 30 lip 2012

reni, popcarol - tak - to limelighty - długo na nie polowałam i tak mi wynagradzają

Bogdziu - dziękuję ! Przyznaję się bez bicia, że zapomniałam całkowicie o Twojej wiadomości - umówmy się może, że przypomnisz mi się na wiosnę? Przez podzial będzie szybciej