ewalm
17:50, 23 sty 2012
Iwciu, tak myslałam nad tym 'Carnival' - jeżeli posadzisz dereń o pstrych lisciach, to ja bym już nie dawała na tej samej rabacie drzewa biało-zielonego chyba
możesz też przemyśleć coś soliterowego o zwisających pędach, szczepionego na pniu
ale nie wiem jaką masz ziemię
a 'Carnival', według zszp nadaje sie na stanowisko półcieniste raczej, a według ibro na każde
może klon po drugiej stronie domu? tylko tam, to juz na pewno masz słonecznie
możesz też przemyśleć coś soliterowego o zwisających pędach, szczepionego na pniu
ale nie wiem jaką masz ziemię
a 'Carnival', według zszp nadaje sie na stanowisko półcieniste raczej, a według ibro na każde
może klon po drugiej stronie domu? tylko tam, to juz na pewno masz słonecznie

A co do zbierania liści jesienią - dam radę to tylko 1 drzewko będzie. Wydaje mi się, że wskazany byłby tam jakiś liściak. Muszę w wolnej chwili narysować taki rzut z góry na to moje poletko z dokładną rozpiską.
 A co do zbierania liści jesienią - dam radę to tylko 1 drzewko będzie. Wydaje mi się, że wskazany byłby tam jakiś liściak. Muszę w wolnej chwili narysować taki rzut z góry na to moje poletko z dokładną rozpiską.

podsadzona różami
 podsadzona różami temat jest zatem do przemyślenia, bo taras ma na razie tylko podbudowę betonową i kwietnik murowany.W sumie to mogłabym dać schody na miejscu skarpy ale będą bardzo długie a na wprost tego miejsca mam szklany fix i wskazane byłoby aby był przed nim fajny widok. Na tej skarpce od góry chciałam dać jakieś świateło, może ciurkadełko.
 temat jest zatem do przemyślenia, bo taras ma na razie tylko podbudowę betonową i kwietnik murowany.W sumie to mogłabym dać schody na miejscu skarpy ale będą bardzo długie a na wprost tego miejsca mam szklany fix i wskazane byłoby aby był przed nim fajny widok. Na tej skarpce od góry chciałam dać jakieś świateło, może ciurkadełko.