Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród irci

Ogród irci

ircia 20:39, 05 mar 2012

Nic nowego Bogdziu, wiosna zastopowała Teraz tak będzie
Ale powoli przyjdzie na wszystko czas
Pszczelarnia 20:52, 05 mar 2012

ircia napisał(a)
Podzielę się z Wami wrażeniami z dzisiejszego spaceru
Spotkaliśmy takiego głodomora

I to mnie zawsze najbardziej cieszy. Skandynawski domek po prostu cudny. Lubię taką architekturę.
ircia 20:58, 05 mar 2012

Ewciu - wiedziałam, że wobec takiego zdjęcia nie możesz być obojętna Zaskoczyła mnie ta panienka o tej porze w krokusie
Zdjęć będę robić więcej, bo okazuje się, że skandynawskie widoki mają tu wielu fanów Zaglądaj więc, mam nadzieję, że uda mi się jakoś pokazać tu duńskie klimaty
andziulka 21:03, 05 mar 2012

Witaj Irenko! Dzis nadrabiam zaległości z 5 dni Jak wiosennie u Ciebie !!!!!! Cieszę, się razem z Tobą Twoimi wiosennymi kwiatkami. Są śliczne ja jeszcze niestety muszę trochę poczekać na takie widoczki. Irenko, piękne masz widoki na spacerkach. Urocze te ławeczki, takie oryginalne. Teraz jeszcze bardziej podoba mi się Dania
Pozdrawiam cieplutko
ircia 21:25, 05 mar 2012

Zaglądaj Andziulko Cieszę się z Twoich odwiedzin
agata_chrosc... 21:36, 05 mar 2012

Witaj Ircia,
widzę, że Twój dom i ogród też w "obcej ziemi". Rzuca nas po tym świecie. Chyba faktycznie Twoje kolorowe rabaty musza na Duńczykach robic wrażenie! Na mnie zresztą też. Róże fantastyczne - zawsze podziwiam ludzi, którzy potrafią z nimi rozmawiać. Sama mam zamiar wkrótce spróbować. Nieśmiało chciałam podrzucić pomysł na ten kawałek z klonem palmowym. Nie myślałaś może o japońskich klimatach? Kilka kamieni, trochę żwiru, jakieś hosty, może mały bambus, jakieś niskie trawy. Co ty na to? Klon byłby chyba zadowolony Pozdrowienia.
barbara_kraj... 23:45, 05 mar 2012

ircia napisał(a)
Przy takiej pogodzie jak dziś można było przysiąść na chwilę na nietypowej ławeczce, np takiej

albo takiej:

Świetne ławki, a ta pierwsza szczególnie mi do gustu przypadła. Szkoda, że u siebie nie mam tak potęznego drzewa
aguniada 09:21, 06 mar 2012

Witaj Irciu, widzę że u Ciebie na zdjęciach wiosna pełną gębą - my jeszcze czekamy na jej śmielsze poczynania Co nie zmienia faktu, że inauguracja wiosennych prac w ogrodzie już się odbyła i z utęsknieniem czekam na kolejny ładny weekend... Dzisiaj, mimo chłodu, jest przepięknie - lazurowe niebo i mocne słońce... Miłego dnia!
malgocha1960 11:08, 06 mar 2012

Widziałam u nas w sklepie z meblami holenderskimi taka ławke okalającą drzewo,ale była robiona z bardzo delikatnych klepeczek i nie zdecydowałam się.
justi 12:20, 06 mar 2012

Jak ktoś ma majsterkowicza w domu, to samemu można zmontować taka ławkę.