Ewciu - wiedziałam, że wobec takiego zdjęcia nie możesz być obojętna Zaskoczyła mnie ta panienka o tej porze w krokusie
Zdjęć będę robić więcej, bo okazuje się, że skandynawskie widoki mają tu wielu fanów Zaglądaj więc, mam nadzieję, że uda mi się jakoś pokazać tu duńskie klimaty
Witaj Irenko! Dzis nadrabiam zaległości z 5 dni Jak wiosennie u Ciebie !!!!!! Cieszę, się razem z Tobą Twoimi wiosennymi kwiatkami. Są śliczne ja jeszcze niestety muszę trochę poczekać na takie widoczki. Irenko, piękne masz widoki na spacerkach. Urocze te ławeczki, takie oryginalne. Teraz jeszcze bardziej podoba mi się Dania
Pozdrawiam cieplutko
Witaj Ircia,
widzę, że Twój dom i ogród też w "obcej ziemi". Rzuca nas po tym świecie. Chyba faktycznie Twoje kolorowe rabaty musza na Duńczykach robic wrażenie! Na mnie zresztą też. Róże fantastyczne - zawsze podziwiam ludzi, którzy potrafią z nimi rozmawiać. Sama mam zamiar wkrótce spróbować. Nieśmiało chciałam podrzucić pomysł na ten kawałek z klonem palmowym. Nie myślałaś może o japońskich klimatach? Kilka kamieni, trochę żwiru, jakieś hosty, może mały bambus, jakieś niskie trawy. Co ty na to? Klon byłby chyba zadowolony Pozdrowienia.
Witaj Irciu, widzę że u Ciebie na zdjęciach wiosna pełną gębą - my jeszcze czekamy na jej śmielsze poczynania Co nie zmienia faktu, że inauguracja wiosennych prac w ogrodzie już się odbyła i z utęsknieniem czekam na kolejny ładny weekend... Dzisiaj, mimo chłodu, jest przepięknie - lazurowe niebo i mocne słońce... Miłego dnia!