Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród irci

Ogród irci

bociek 20:04, 07 mar 2012

Moj w zeszlym roku zrobil mi mnostwo skrzynek i korytek na rosliny Wyjatkowo szybko i nie musialam zbyt dlugo prosic Ale inne prace zlecone od kilku lat "czekaja" na swoja kolej.
barbara_kraj... 20:09, 07 mar 2012

Mój M do każdej zleconej pracy musi 'dojrzeć'. To 'dojrzewanie' trwa czasami miesiącami a ja zdrowie z nerwów tracę
Gdybym na działce miała wielki staw z rybami, to byłby na niej codziennie.
ircia 21:16, 07 mar 2012

Aniu, Irenko - chronię mojego M.- majsterkowicza, ale bez przesady Nie można ich zbytnio rozpieszczać, bo może się to źle dla nas kobiet skończyć
ircia 21:19, 07 mar 2012

wanda7 napisał(a)
Irciu, a mój domowy majsterkowicz już trzeci miesiąc robi mi skrzyznie na róże. I końca nie widać... Łatwo się zapala, a później to zupełnie inna sprawa.. Ileż ja się muszę naprzypominać. Ech...

Wandziu, to po prostu musisz suszyć głowę do momentu, kiedy skończy robotę No i zawsze to lepsze to, niż gdyby nie robił nic
A co to Wandziu za skrzynie na róże?
ircia 21:22, 07 mar 2012

bociek napisał(a)
Moj w zeszlym roku zrobil mi mnostwo skrzynek i korytek na rosliny Wyjatkowo szybko i nie musialam zbyt dlugo prosic Ale inne prace zlecone od kilku lat "czekaja" na swoja kolej.

Ech, Boćku, najważniejsze, że prace idą do przodu. Musimy to doceniać, bo wiem jak "cierpią" te, których panowie zupełnie nie wykazują zainteresowania "męskimi" pracami w ogrodzie To dopiero ból!!!!
ircia 21:24, 07 mar 2012

justi napisał(a)

Oj macie dobrze..... mój do majsterkowania podchodzi jak do wilka

Mój wcale Nie cierpi tego. Nawet bym nie namówiła.
Jak wbija gwoździa to wolę nie patrzeć. Dobrze, że nie widzi co ja tu piszę.

Hihihi, Justi, ale jestem pewna, że ma za to masę innych zalet

ircia 21:26, 07 mar 2012

barbara_krajewska napisał(a)
Mój M do każdej zleconej pracy musi 'dojrzeć'. To 'dojrzewanie' trwa czasami miesiącami a ja zdrowie z nerwów tracę

No tak to Basiu jest.... jeden lubi ogrody, drugi ryby No ale zawsze masz szansę, że w końcu coś zmajstruje
ircia 21:29, 07 mar 2012

Celinko, Andziulko - macie w domu bezcenne skarby Nie dosyć tego, że lubią, to jeszcze robią meble z drewna!
Andziulko - pochwal się tymi meblami!!!
Bogdzia 21:34, 07 mar 2012

ircia napisał(a)

Czytałam Twój wpis rozmawiając rownocześnie przez telefon i zrozumiałam że bys M topiła codziennie w tym stawie za niewykonane prace , a to o co innego chodziło.
an_tre 21:35, 07 mar 2012

barbara_krajewska napisał(a)
Bingo Basiu mój też
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies