Weroniki.... było tylko woow i wooow..... po prostu czad.... wiec pochwalę tylko Kajtka (chociaż był niegrzeczny) bo w schronie wygląda śmiesznie
Ale dałaś kolorami .. i ta biało seledynowa róża jest też piękna.. aj wszytko... wszytko i nawet te bukszpany w prostokąty przyciachne....... i woda tak czysta w oczku.... miodzio- malina- cudnie..
Chyba za późno wsadziłam jesienią, albo złe miejsce, albo trzeba lepiej przykryć? Dwa razy. Popatrzę na nią tymczasem u Ciebie. I kwitnieniem moich też się cieszę.Buziaki.
Chopiny tak pięknie się bielą, i z powodu mnogości kwiatów nie mieszczą się w obiektywie. To tylko drugie pięterko.
*********** Aniu, tamto już nie boli, i znów kocham tego łobuziaka. Jest znów taki rozkoszny.
Teraz przesiaduje na dworze i wpatruje się w moje róże. Pilnuje ich czasem całą noc, takie poświęcenie wykazuje.
Elfe są śliczne.
Kwiaty zapłakane też się pięknie prezentują Woda na różach warta jest zrobienia kilku zdjęć. Podoba mi się zwłaszcza 'Arthur Bell' (bo to chyba on), zwłaszcza z tą jego zmiennością kolorów.