Weroniko od wczoraj śledzę twoją relację z podróży, świetne zdjęcia i doskonale uchwycony klimat i te błękity, i moc kwiatów cudowna relacja
Wcześniej zachwycałam się twoim kwitnącym ogrodem i marcinkami, które u ciebie są nadzwyczaj okazałe
*** Aniu z Rajskiego, cieszę się, jeżeli Kogoś zainteresuje moja relacja. Pozdrawiam serdecznie.
A teraz CENTRUM REKODZIEŁA ARTYSTYCZNEGO,
dywany tkane ręcznie z jedwabiu, wełny i bawełny. Najdroższe te jedwabne, gdzie na cm kw przypada 30x30 węzłów gordyjskich, wełniane mają ok 10x10 węzłów/cm kw.
Dywany są mocne, można je kupić, używać i zamienić na inny egzemplarz, z czasem jak dobre wino nabierają wartości. Dla kolekcjonerów z certyfikatem, o cenie jednak nie powiem. Również
dywany- obrazy, też obrazy haftowane.
Jeden jest mój.
Przed oglądaniem dywanów pokazano nam proces barwienia przędzy barwikami naturalnymi, proces pozyskiwania jedwabiu naturalnego, no i samo tkanie dywanów też.
Weroniko
Piękna wycieczka, relacja super.
Zachwycam się fotkami, roslinnością i zazdroszczę tak pięknej pogody.
Urzekający ten wodospad!
Pozdrowienia zostawiam Weroniko
Z Centrum Skór pokażę tylko jedno zdjęcie, dodam że najpierw odbył się pokaz mody, potem był poczęstunek (wino, rake) i przymierzanie pięknych, lekkich, miękkich, jedwabistych kurteczek ze skóry wg proj. Armaniego. Ja mierzyłam czerwoną dwustronną do noszenia jako futerko lub skóra, wzór przepiękny...drogi.
Znów szybkie spanie, śniadanie o 2-giej w nocy, i na lotnisko.
Mogę padać ze zmęczenia, z objedzenia...?
Miło to czytać.Dla Ciebie jeszcze jeden wodospad. Dodam, że drogi w Turcji są bardzo dobre. Pozdrawiam Joasiu.
Rondo z fontannami i palmami.
Działki "wyrwane" górom.