Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bajkowy ogród Weroniki

Bajkowy ogród Weroniki

weronika77 22:55, 25 sty 2015

Mala_Mi napisał(a)
Pies to też członek rodziny i na imprezie musi być
Trawki pięknie oszronione... jest co pokazywać i zimą, tylko komu sie chce chodzić po ogrodzie w taki ziąb????

Aniu, troszeczkę słonka, troszeczkę nieba błękitnego, i zaraz byłoby całkiem inne spojrzenie na świat. Dobrze, że Kajtek tak się upomina o spacery, to i nas wyciągnie i dotleni.
weronika77 22:57, 25 sty 2015

lojalna_ napisał(a)
Pieknie oszroniony ogród a zdjecie Wasze z pieskiem bardzo fajne miło sie Was oglada

Pozdrawiam Jolu i zamiast floksów śnieg pokazuję.
Bogdzia 16:40, 31 sty 2015

Nie pokazywałas dawniej tego lasku a to fajne miejsce. Nie moge tylko wykapowac czy on jest z boku domu czy za domem. Pozdrówka.
Bogdzia 21:40, 23 lut 2015

A to Ty tylko u innych bywasz a u siebie wcale. Pozdrówka dla Was.
barbara_kraj... 22:52, 24 lut 2015

Weroniko, u Ciebie wiosny nie ma?
weronika77 22:06, 25 lut 2015

Bogdzia napisał(a)
Nie pokazywałas dawniej tego lasku a to fajne miejsce. Nie moge tylko wykapowac czy on jest z boku domu czy za domem. Pozdrówka.

Bogdziu, pokazywałam ten las również przed przycięciem drzew, tylko drzewa były zarośnięte od dołu a przed nimi rosły rododendrony. Wiosną będzie ta część w nowej odsłonie, która już wiadomo, wymaga dopracowania.
Lasek jest za domem, czyli z tyłu. Myślę, że mnie kiedyś odwiedzisz. Szkoda, że nie wiedziałam, że potrzebujesz dzwonki brzoskwiniolistne...
Buziaczki z moimi zwiastunami wiosny, jeszcze zaspane ale lada chwila będą w pełnej krasie.

U siebie rzadko bywam, bo ogród śpi, to ja od niego odpoczywam w inny sposób, a do Was czasem zaglądam.
grembosia 22:09, 25 lut 2015

Zima i przedwiośnie splatają się cudnie w Waszym ogrodzie...
weronika77 22:21, 25 lut 2015

barbara_krajewska napisał(a)
Weroniko, u Ciebie wiosny nie ma?

Basiu, wiosna się budzi w środku lutego, chyba szybko. Wie, że na nią czekamy, bo dość już szarej zimy. Będę się chwalić Twoimi podarkami, niech no tylko się pokażą. Pozdrawiam.

Milka 21:53, 26 lut 2015

Obejrzalam fotki, szok ile mieliscie sniegu, ale już kolejne i widac wiosne. Zachwycajaco wyglada lasek, kawał pracy wykonanej, a Jurkowi sto lat w zdrowiu i szczesciu od nas
Mam nadzieje, źe zdrowko lepiej, moze wypad dla ciebie wskazany, pozdrawiam Weroniko
weronika77 21:26, 01 mar 2015

Milka napisał(a)
Obejrzalam fotki, szok ile mieliscie sniegu, ale już kolejne i widac wiosne. Zachwycajaco wyglada lasek, kawał pracy wykonanej, a Jurkowi sto lat w zdrowiu i szczesciu od nas
Mam nadzieje, źe zdrowko lepiej, może wypad dla ciebie wskazany, pozdrawiam Weroniko

Dziękujemy Irenko. Wypad zaplanowany, już ta myśl dodaje nam energii, przygotowujemy się bo program wycieczki objazdowej obfity. Relacja dla zainteresowanych będzie. Buziaki dla Was.

Pierwsze krokusy i przebiśniegi rozchylone.