Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bajkowy ogród Weroniki

Bajkowy ogród Weroniki

weronika77 21:51, 02 sty 2015

MagdalenaK8 napisał(a)

Wcale nie jest smutno tylko spokojniej ,
dawno mnie nie było jednak nadrobiłam co się dało i jestem zachwycona przede wszystkim wycieczką. Zdjęcia z niej cudowne .Korzystając z okazji życzę szczęśliwego Nowego Roku, spełnienia marzeń i duuużo zdrówka.
Pozdrawiam

Czy na ostatnim zdjęciu jest prowadzona na nóżce Wisteria?

Dziękuję za życzenia i dla Ciebie niech Rok 2015 będzie radosny!
Magdalenko, ta wisteria jest prowadzona na nożce by stworzyła parasol w przyszłości. Musi jeszcze podrosnąć.

Nie mam co pokazać, nawet śniegu brakuje, chyba że pokażę jak przymroziło moje trawy, za którymi widać dodatkowe urozmaicenie, drogę nam poprawili.
weronika77 22:30, 02 sty 2015

Mala_Mi napisał(a)
Weroniko.. życzenia świąteczne zostawiam.. i swój ślad... oglądam dziś wizytówki i tam gdzie mi sie bardzo podoba zostawiać ślad na wątku... u Ciebie musowo też muszę go zostawić

Aniu, dzięki. Ja nie mam co wstawiać w taki czas. Pokażę jak nasz mały "powsinoga" wpadł na "okrągłe ...lecie" mojego M, które odbyło się w pobliskim lokalu, a Kajtek miał pilnować domu. A my zaskoczeni, jakim sposobem wylazł za ogrodzenie, po chwili i tak się ucieszyliśmy jego łobuzerską, szczęśliwą twarzą. Pozdrawiamy.

Bogdzia 16:13, 03 sty 2015

NAjlepsze zyczenia noworoczne i również dla M z okazji wspomnianej rocznicy.Kajtuś musiał świętowac tak ważną uroczystośc, nie pomysleliście o tym wiec on Wasz błąd naprawił, tak to jest z pieskami , kochaja swoich państwa i nie obrazaja się nawet za zamknięcie w domu.Mądry piesek, ze śliczny to wiadomo.
Mala_Mi 17:34, 03 sty 2015

Pies to też członek rodziny i na imprezie musi być
Trawki pięknie oszronione... jest co pokazywać i zimą, tylko komu sie chce chodzić po ogrodzie w taki ziąb????
lojalna_ 17:38, 03 sty 2015

Pieknie oszroniony ogród a zdjecie Wasze z pieskiem bardzo fajne miło sie Was oglada
barbara_kraj... 22:06, 07 sty 2015

Weroniko, zdrowia i pomyślności w 2015 roku Wam życzę.

Wciąż oglądam Twoje róze i dziwię się co im zadajesz, że tak pięknie rosną i długo kwitną. Chyba ciut zazdroszczę
Aga1980 20:49, 19 sty 2015

Cudowny ogród.Mam wrażenie,że juz go widziałam na Extradom pl.Ślicznie
monteverde 20:59, 19 sty 2015

weronika77 napisał(a)

Aniu, dzięki. Ja nie mam co wstawiać w taki czas. Pokażę jak nasz mały "powsinoga" wpadł na "okrągłe ...lecie" mojego M, które odbyło się w pobliskim lokalu, a Kajtek miał pilnować domu. A my zaskoczeni, jakim sposobem wylazł za ogrodzenie, po chwili i tak się ucieszyliśmy jego łobuzerską, szczęśliwą twarzą. Pozdrawiamy.

Weroniko pozdrawiam noworocznie, a Kajtek to też członek rodziny jak miało go nie być na imprezie?
Milka 17:38, 22 sty 2015

Fajnie, że taki kochany wszystkiego dobrego życzymy nasz nowy pies łobuz, nad łobuzy
weronika77 22:44, 25 sty 2015

Bogdzia napisał(a)
NAjlepsze zyczenia noworoczne i również dla M z okazji wspomnianej rocznicy.Kajtuś musiał świętowac tak ważną uroczystośc, nie pomysleliście o tym wiec on Wasz błąd naprawił, tak to jest z pieskami , kochaja swoich państwa i nie obrazaja się nawet za zamknięcie w domu.Mądry piesek, ze śliczny to wiadomo.

Dziękujemy, Bogdziu.
Witam w 2015r. w zimowy, szary dzień, z najlepszymi życzeniami dla Ciebie i Twojego M.
Kombinowałam przez chwilę jakby dołączyć na spotkanie "dekupażowe", a tu z domu trudno wyjechać.

Slady Kajtka.

Ciekawe, jak tu będzie wyglądać wiosną...

Z okna.

"Od podwórka".