Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bajkowy ogród Weroniki

Bajkowy ogród Weroniki

popcorn 14:53, 17 wrz 2012

Haha, skąd ja to znam, już nie wierzę że kiedyś będzie koniec zakupów I jak tu nie kupować po 1 szt, skoro więcej się nie mieści??
rzeźby cudne! pozdrawiam!
weronika77 22:08, 17 wrz 2012

Bogdzia napisał(a)
Dzięki Weroniko za zdjecia. Ładnie Ci wyszły.Nie wierzę ze koniec zakupów. Jak się spotka coś ładnego to pomimo postanowień i tak się kupi.Ania też tylko tak mówi a sama w to nie wierzy. Ja juz żałuję że za mało kupiłam.Pozdrawiam Ciebie i M.

Bogdziu, czego nie kupiłaś i żałujesz?
A spotkanie z Pawłem było z pewnością ciepłe i ciekawe.
weronika77 22:16, 17 wrz 2012

malwes napisał(a)
Weroniko,
Dziękuję za zdjęcia z wystawy - nawet się zastanawiałam, czy nie podjechać na wystawę ale razem z rodziną (z Łodzi właśnie) cały weekend wsadzaliśmy drzewa w ogrodzie i nie starczyło już czasu - choć młodzież chyba wracając od nas pognała na koncert, bo zdaje się miał dziś kończyć targi.

Zakupy piękne....zaintrygował mnie ten tulipan Rococo - jeśli będzie taki jak na zdjęcu to będzie obłędnie piękny.

Ścickam ciepło i zazdroszczę spotkania!

Witaj Gosiu. Koncerty towarzyszyły imprezie do późna, a kończył święto pokaz sztucznych ogni, ale nam wystarczyły 4 godziny świętowania.
Tulipan ROCOCO jest ciekawy, ale ciekawe co powiesz na ICE CREAM, popatrz w internecie...bo ja mam nadzieję pokazać go na wiosnę.Pozdrawiam.
Bogdzia 22:36, 17 wrz 2012

weronika77 napisał(a)

Dzięki Weroniko za zdjecia. Ładnie Ci wyszły.Nie wierzę ze koniec zakupów. Jak się spotka coś ładnego to pomimo postanowień i tak się kupi.Ania też tylko tak mówi a sama w to nie wierzy. Ja juz żałuję że za mało kupiłam.Pozdrawiam Ciebie i M.

Bogdziu, czego nie kupiłaś i żałujesz?
A spotkanie z Pawłem było z pewnością ciepłe i ciekawe.

Mogłam jeszcze kupic te jesienne anemony (zawilce) . Cały czs nie mogłam się zdecydowac na różowe a trzeba było kupic białe . U tych co kupowałysmy jezówki były bardzo ładne. Szkoda ze nie kupiłam. Spotkanie z Pawłem fajne ale on zawsze ma problem z wyjechaniem ode mnie , no wprost nie może sie rozstac.Taki uczuciowy chłopak.
weronika77 22:50, 17 wrz 2012

Też mi się podobają zawilce jesienne, ale to duże krzaczki i wymagają więcej miejsca. Muszę się zadowolić wiosennymi, mam marne niebieskie, może się rozrosną.
Ciekawe jak duże będą te giganty tulipanowe. Wsadziłam pod magnolią między hostami, magnolia metrowa, to może ją przerosną...o nie.
Rudbekią się podzieliłam z mężem. Wiesz, że ma teraz swoją rabatę, i ma się tam wykazać estetyką a do mojej za bardzo nie wtrącać. Chyba że chwalić, to tak.
weronika77 23:01, 17 wrz 2012

irena_milek napisał(a)
Przepiękne wycinanki w arbuzie, jak to potem zjeść, jak to dzieło sztuki

Nie przełknęłabym. Patrzeć i patrzeć, albo fachowo sfotografować.
Bogdzia 23:17, 17 wrz 2012

weronika77 napisał(a)
Też mi się podobają zawilce jesienne, ale to duże krzaczki i wymagają więcej miejsca. Muszę się zadowolić wiosennymi, mam marne niebieskie, może się rozrosną.
Ciekawe jak duże będą te giganty tulipanowe. Wsadziłam pod magnolią między hostami, magnolia metrowa, to może ją przerosną...o nie.
Rudbekią się podzieliłam z mężem. Wiesz, że ma teraz swoją rabatę, i ma się tam wykazać estetyką a do mojej za bardzo nie wtrącać. Chyba że chwalić, to tak.

Mogą byc metrowe , już takie kiedyś miałam.To teraz będziecie rywalizowac u kogo piękniej.
weronika77 20:57, 19 wrz 2012

Bogdziu, będziemy się wspierać. W miarę przybywania lat musi ubywać pracy.
Na tarasie, też zgadzam się by mąż prezentował swoje kany, coleusy i pelargonie, choć coleusy już za duże i za dużo ich.

weronika77 21:00, 19 wrz 2012

an_tre 21:43, 19 wrz 2012

Weroniko przemknęłam przez twój ogród milcząco, pomyślałam jak fajnie zaprojektowałaś rabaty a ty w tym czasie byłaś u mnie i zaraz wyrzut sumienia...nic nie napisałam wiec wracam i naprawiam to małe fo pa pozdrawiam
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies