Haha, skąd ja to znam, już nie wierzę że kiedyś będzie koniec zakupów I jak tu nie kupować po 1 szt, skoro więcej się nie mieści??
rzeźby cudne! pozdrawiam!
Witaj Gosiu. Koncerty towarzyszyły imprezie do późna, a kończył święto pokaz sztucznych ogni, ale nam wystarczyły 4 godziny świętowania.
Tulipan ROCOCO jest ciekawy, ale ciekawe co powiesz na ICE CREAM, popatrz w internecie...bo ja mam nadzieję pokazać go na wiosnę.Pozdrawiam.
Mogłam jeszcze kupic te jesienne anemony (zawilce) . Cały czs nie mogłam się zdecydowac na różowe a trzeba było kupic białe . U tych co kupowałysmy jezówki były bardzo ładne. Szkoda ze nie kupiłam. Spotkanie z Pawłem fajne ale on zawsze ma problem z wyjechaniem ode mnie , no wprost nie może sie rozstac.Taki uczuciowy chłopak.
Też mi się podobają zawilce jesienne, ale to duże krzaczki i wymagają więcej miejsca. Muszę się zadowolić wiosennymi, mam marne niebieskie, może się rozrosną.
Ciekawe jak duże będą te giganty tulipanowe. Wsadziłam pod magnolią między hostami, magnolia metrowa, to może ją przerosną...o nie.
Rudbekią się podzieliłam z mężem. Wiesz, że ma teraz swoją rabatę, i ma się tam wykazać estetyką a do mojej za bardzo nie wtrącać. Chyba że chwalić, to tak.
Też mi się podobają zawilce jesienne, ale to duże krzaczki i wymagają więcej miejsca. Muszę się zadowolić wiosennymi, mam marne niebieskie, może się rozrosną.
Ciekawe jak duże będą te giganty tulipanowe. Wsadziłam pod magnolią między hostami, magnolia metrowa, to może ją przerosną...o nie.
Rudbekią się podzieliłam z mężem. Wiesz, że ma teraz swoją rabatę, i ma się tam wykazać estetyką a do mojej za bardzo nie wtrącać. Chyba że chwalić, to tak.
Mogą byc metrowe , już takie kiedyś miałam.To teraz będziecie rywalizowac u kogo piękniej.
Bogdziu, będziemy się wspierać. W miarę przybywania lat musi ubywać pracy.
Na tarasie, też zgadzam się by mąż prezentował swoje kany, coleusy i pelargonie, choć coleusy już za duże i za dużo ich.
Weroniko przemknęłam przez twój ogród milcząco, pomyślałam jak fajnie zaprojektowałaś rabaty a ty w tym czasie byłaś u mnie i zaraz wyrzut sumienia...nic nie napisałam wiec wracam i naprawiam to małe fo pa pozdrawiam