Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bajkowy ogród Weroniki

Bajkowy ogród Weroniki

Bogdzia 22:33, 19 wrz 2012

weronika77 napisał(a)
Bogdziu, będziemy się wspierać. W miarę przybywania lat musi ubywać pracy.
Na tarasie, też zgadzam się by mąż prezentował swoje kany, coleusy i pelargonie, choć coleusy już za duże i za dużo ich.

Nie sądzę zeby nam się udało zrobic tak że roboty bedzie ubywac. Koleusy sa bardzo piękne ale z doniczkami zawsze więcej kłopotu niż z roslinami w gruncie.
malwes 22:45, 19 wrz 2012

weronika77 napisał(a)

Witaj Gosiu. Koncerty towarzyszyły imprezie do późna, a kończył święto pokaz sztucznych ogni, ale nam wystarczyły 4 godziny świętowania.
Tulipan ROCOCO jest ciekawy, ale ciekawe co powiesz na ICE CREAM, popatrz w internecie...bo ja mam nadzieję pokazać go na wiosnę.Pozdrawiam.

Weroniko, weszłam, zobaczyłam....i przepadłam! Cudo! Nie widziałam wcześniej tej odmiany. Koniecznie pokaż na wiosnę a ja swoją drogą zaczynam latać w poszukiwaniu cebulek tego cuda....
Mala_Mi 23:42, 19 wrz 2012

ICE CREAM - mnie rozczarował.....

A ogród masz bajkowy nadal........ koleusy wypasione, ale ja jak Bogdzia uciekam od doniczek....
reni 07:51, 20 wrz 2012

Weroniko cudne rabaty, a taras no, no... przepięknie, pozdrawiam
Milka 07:55, 20 wrz 2012

Poogladałam, powzdychałam, nałądowałam akumulatory..pozdrawiam Weroniko
zuza12 10:30, 20 wrz 2012

A u Ciebie Weroniko niezmiennie kolorowo i bajkowo. Szkoda, że nie możemy poczuć aromatu tych pieknych róż.
Pozdrawiam.
weronika77 17:12, 20 wrz 2012

asc napisał(a)
ICE CREAM - mnie rozczarował.....

A ogród masz bajkowy nadal........ koleusy wypasione, ale ja jak Bogdzia uciekam od doniczek....

To chociaż napisz dlaczego...Rozumiem, że go miałaś, a może pokaż.
weronika77 18:12, 20 wrz 2012

an_tre napisał(a)
Weroniko przemknęłam przez twój ogród milcząco, pomyślałam jak fajnie zaprojektowałaś rabaty a ty w tym czasie byłaś u mnie i zaraz wyrzut sumienia...nic nie napisałam wiec wracam i naprawiam to małe fo pa pozdrawiam

Nie jest błędem spacer w milczeniu. To ma być relaks, nie przymus. Piszemy, kiedy mamy taką potrzebę.
Pozdrawiam.
weronika77 18:17, 20 wrz 2012

Bogdziu, jak się nazywały te nasionka ze Skierniewic i kiedy wysiać?
Masz rację z donicami, M chce to i podlewa. Ja nie planuję podlewania donic, no może poza surfiniami, zanim ich miejsce zastąpi kwitnąca wisteria.
weronika77 18:19, 20 wrz 2012

malwes napisał(a)

Witaj Gosiu. Koncerty towarzyszyły imprezie do późna, a kończył święto pokaz sztucznych ogni, ale nam wystarczyły 4 godziny świętowania.
Tulipan ROCOCO jest ciekawy, ale ciekawe co powiesz na ICE CREAM, popatrz w internecie...bo ja mam nadzieję pokazać go na wiosnę.Pozdrawiam.

Weroniko, weszłam, zobaczyłam....i przepadłam! Cudo! Nie widziałam wcześniej tej odmiany. Koniecznie pokaż na wiosnę a ja swoją drogą zaczynam latać w poszukiwaniu cebulek tego cuda....

Pokażę, choć Ania asc trochę mnie zmartwiła, może nam to wyjaśni...