dzięki Aniu jak wszystko ruszy, to już będzie kolorowo, bo teraz łyso;
czyli naprawdę nieźle mi poszły te kulki? po ciemku po pracy tnę, ledwo widać, no i nie posprzątałam, niech podeschną , to zgrabię
Kupiłam w zeszłym roku przez internet, na aukcji pięknie wybarwione i 3x droższe niż zwykłe winobluszcze. Sadzonka była dość mała i niewybarwiona. Myślałam, że się wybarwi jak podrośnie ale nic z tego. Wiem tylko tyle, że nie zmarzł. Może tym roku będzie miał jasne plamki.
Kupiłam wiele roślin od niej i raczej jestem zadowolona. Spójrz Irenko na opis na aukcji. Ten winobluszcz lubi słonko a mój rośnie w 100% cieniu. Wiem, że rośliny które się wybarwiają powinny mieć więcej słoneczka a mój bidula nie ma
Ja naprawdę nie wiem, co Ty masz do zarzucenia swoim kulkom. Wprawdzie nie wyglądają jak te Danusi w "bukszpanowym", ale one kosztowały 8zł i były zwykłymi krzakami! I tak je ładnie wyprowadziłaś. Na taki efekt super super to pewnie przyjdzie nam poczekać ze 2-3 sezony, ale skoro Marzenka twierdzi, że to się uda, to musi się udać !
faktycznie trudno z nich na razie kulki robić, bo nierówne są i ścinam te z góry, podmarznięte czubki, ale za 2-3 lata będą super, wierzę w to, dzięki Agnieszko