Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Milka 22:05, 25 kwi 2012

asc napisał(a)

Dużo się dzieje u Ciebie Bardzo fajna ta rabata rh - nie moge się doczytać czy będzie coś między nimi?

Sebuś..ja porobię za rzecznika Irenki i pozwolę udzielić odpowiedzi w jej imieniu..

Nic, Bożenka powiedziała, że one potrzebują miejsca i ma być kwaśno i ich korona rozrośnie się do 2-2.5 m; jeszcze poszerzymy po zewnętrznych krawędziach; posieję aksamitki, bo tylko jednoroczne będą dopóki rh się nie rozrosną

Irenko powiedż, ze dobrze mi rzecznikowanie idzie Jak skńczysz to zapraszam do siebie...... bo ja chyba nigy nie uprzatnę tego co zaczęłam Z teg opowodu tylko 2 kawki dzisiaj wypiłam...czasu nei było.

Aniu, jesteś moim wymarzonym rzecznikiem buziole
KasiaWB 22:08, 25 kwi 2012

Irenko, działasz piorunem fajna ta rabata Rh, ale też podoba mi się ta okrągła z szafirkami
Powodzenia w realizacji ogrodowych planów przy Twojej szybkości długo czekać nie będziemy aby podziwiać
Milka 22:12, 25 kwi 2012

anna_studio napisał(a)
Właśnie, właśnie o domek mi chodziło..., ale coś podobnego będzie stawiać Syla i nazywa to altaną, chyba...zazdraszczam tego domku i czekam niecierpliwie na FINAŁ

Nie wiem jaki duży projekt ma Syla, ale u mnie to ponad 100 m, więc troche potrwa, ale bedzie pieknie
Milka 23:06, 25 kwi 2012

EPODLAS napisał(a)
Irenko, pracowita z ciebie kobitka, rabata z Rh na pewno będzie pięknie wyglądać, nawet Pucka dojrzałam. Nareszcie wiosna sprzyja roślinom, ciepło i popadało. A ma być jeszcze cieplej.

też mam nadzieję, a Pucek jakos zawsze w kadr wpada ponoc ma byc ciepło
Milka 23:08, 25 kwi 2012

an_tre napisał(a)
Irenko ale się napracowałaś, pewnie pogoda Ci sprzyjała

Sama praca mnie cieszyła, w końcu ruch fizyczny, a nie siedzenie za biurkiem pogoda była łądna, a potem padało, więc odpadło podlewanie nowo posadzonych roślin
Milka 23:09, 25 kwi 2012

weronika77 napisał(a)
Podziwiam pracowitość ogrodniczki Irenki. Pozdrawiam.

Dzieki za uznanie jutro wpadam do ciebie, na pewno już pięknie kwitnie
Milka 23:11, 25 kwi 2012

Marzena2007 napisał(a)
Irenko prawdziwą rewolucje u siebie w jeden dzień przerpowadziłaś jeszcze kilka dni takich prac i ogrodu nie poznam....
Dlaczego narzekałaś na magnolię Susan? Twoja jest przepiękna. Soulangina u mnie niemal cala wymarzła , ma tylko kilka kwiatów.

Ha, ha, dorwałam się jak bezzębny do sucharów

rewolucja trwa, mąż robi drugą podwyższaną rabatę i wykosił
Susan jest piękna, ale nigdy w pełni nie otwiera kielichów i to mnie trochę wkurza ale ma ładny pokrój
to ciesz się Marzenko chociaż tymi, które są
Milka 23:12, 25 kwi 2012

KasiaWB napisał(a)
Irenko, działasz piorunem fajna ta rabata Rh, ale też podoba mi się ta okrągła z szafirkami
Powodzenia w realizacji ogrodowych planów przy Twojej szybkości długo czekać nie będziemy aby podziwiać

I co mam teraz zrobić, muszę działać, aby was nie zawieść dzięki
noemi 23:41, 25 kwi 2012

się napisałam i się skasowało ...

Irenko przeczytałam zaległości i pooglądałam fotki, cudnie u Ciebie, masz tych magnolii Kochana...same ślicznoty ... ciekawe czy moja choć odrobinę urośnie w górę, mam wrażenie że stoi w miejscu, wiem , że one powoli rosną , ale i tak jestem z niej dumna, bo kwitnie mi co roku witaminki jej jeszcze podsypie ... rabata z rh wyszła bardzo ładnie , jak się rozrosną to będzie czad !!! .. szalejesz i trawnik się coraz bardziej zmniejsza
Milka 23:47, 25 kwi 2012

I o to chodzi, żeby się zmniejszał, bo koszenie utrapienie
Tak Susan rośnie powoli, ale ma piękny pokrój i najważniejsze, że ci kwitnie pokaż swoją w pełni kwitnienia, chcę zobaczyć, jak otwiera swoje kielichy ile ma lat?