Nic, Bożenka powiedziała, że one potrzebują miejsca i ma być kwaśno i ich korona rozrośnie się do 2-2.5 m; jeszcze poszerzymy po zewnętrznych krawędziach; posieję aksamitki, bo tylko jednoroczne będą dopóki rh się nie rozrosną
Ircia we Wrocku cieplej u mnie floks szydlasty ani myśli jeszcze kwitnąć a ten dziwny tulipek jak go nazwałaś nazywa się Mascotte, odmiana strzępiasta, zapisz sobie
A, jak poszerzysz rabate z rh to rozumiem Tylko tam dasz jakiejs kory? bo niedlugo sie chwasty zwiedza ze masz taki piekny przekopany i nawieziony kawalek
Wiesz, nie wiem jak będzie z nutkajskimi, ale widać mąż doczytał, bo on je wybrał i posadził
z kolei nie wiedziałam, że anemony to zawilce sadziłam w tym roku, może przezimują i będę się cieszyć w przyszłym roku
a tak z daleka wygląda rabata z rh, a już niebawem pod mur pójdą buki szczepione na pniu tricolor i żarnowce na pniu
Jola, to mój planik też się zawalił przez kreciki! on drąży, ale jak trójka psów zaczęła kopać, to pod tujami i berberysami wywaliły dół na metr i musiałam kamienie nawozić a potem ziemię, żeby to zakryć!
Też nie cierpię kretów, lubię krecika z dobranocki współczuję ci, bo wiem, co to za horror!