Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Krys 19:13, 03 cze 2012

Irenko mebelki na patnio cudne ,uwielbiam takie klimaty zakupy bardzo ładne ,gdzie Ty to posadzisz?
Konstancja30 19:14, 03 cze 2012

odmeldowuje, że też już mam rzeczonego hopla (cokolwiek to jest ) ... na punkcie ogrodowiska ... ogrodu ... a piwonia sztuk jeden ze stolika za moimi plecami tak pięknie pachnie, że odurzona jestem totalnie
Madzenka 19:17, 03 cze 2012

Irenko śliczne meble, aż zachęcają do wypoczynku.
Nic nam nie pokazujesz czy postępy w domku letniskowym następują????
A takich narzędzi ogrodniczych to jeszcze nie widziałam
Milka 19:21, 03 cze 2012

Pola napisał(a)
Witam Cię Irenko niedzielnie, podczytałam pooglądałam , będę zaglądać i szukać zdjęć twoich zakupów.
Buziaki zostawiam i biegnę dalej

Polu, dzięki, że zagladasz za chwilę i ja do ciebie zajrzę
zimno jak cholera, normalnie 10 stopni, pozamykałam wszystkie okna i ubrałam się w polarki jak zimą!!

kanny w 2 kolorach, pomarańczowe i czerwone

Konstancja30 19:24, 03 cze 2012

Irenko ... nie pakowałam nigdy kanny do donicy ... ile ten gigant (mam nadzieję, że to będą giganty) potrzebuje miejsca ... chodzi mi o wielkość doniczki ...
Milka 19:25, 03 cze 2012

Agacia napisał(a)
Irenko, zjadło mi powiadomienia, więc się zapisuję ponownie na czytanie Pozdrówki!

Pozdrawiam Agatko
słyszę cały czas o problemach, a ja jakoś wszystko mam w porządku, nic mi nie zjada i mogę jak widać wgrywać zdjęcia
a to jednoroczne, dosadziłam w donicy dołem przy kannach

Milka 19:28, 03 cze 2012

Konstancja30 napisał(a)
Irenko ... nie pakowałam nigdy kanny do donicy ... ile ten gigant (mam nadzieję, że to będą giganty) potrzebuje miejsca ... chodzi mi o wielkość doniczki ...

Moje są takie o średnicy 40-60 cm, bo są 4 różne; mężus nakupował w luty donic, wiec coś muszę w nie wsadzić; moje marzenie, to kanny na 1.5-2 m, widziałam u znajomej takie, po prostu egzotyka ! musimy im dawać dużo nawozu i podlewać, bo one w końcu z tropików pochodzą
zaczęło lać i nie sfociłam tych obsadzonych donic; w końcu dałam po 1 szt. aby sie rozrosły
Milka 19:35, 03 cze 2012

Marzena2007 napisał(a)
Dzień Dobry Irenko Pogodadalej do kitu ale przynajmniej nie iweje i mi mebli i poduch po ogrodzie nie rozwiewa.....
Pokaż nam proszę zdjęcia zakupów, szczególnie żurawek

u nas zimno!! zakutana jestem jak w zimę ciepłe polarowe skarpetki, piżamka i podomka, jak puchata kura wygladam

to moje nowe żurawki, takie słoneczne, metka z nazwą została w koszyku
Milka 19:38, 03 cze 2012

Konstancja30 napisał(a)
a ja zawsze zapominam odznaczyć powiadomienia ... teraz się witam ... zasiadam z kawką i nadrabiam ... kanny mi coś zżółkły ... nie wszystkie ale kilka sobie na taki foch pozwoliło ...

ps. i koniecznie i rozjaśnij co zobaczyłaś wczoraj bo kombinuje i nic ...

A nie nasypałas za dużo nawozu? może więcej podllewaj, ja codziennie biegne i podlewam, no dziś leje, to mam z głowy
Milka 19:40, 03 cze 2012

Krys napisał(a)
Irenko mebelki na patnio cudne ,uwielbiam takie klimaty zakupy bardzo ładne ,gdzie Ty to posadzisz?

też się z nich cieszę, bo to była szybka decyzja i dobra cena a fotel mega wygodny Konstancja będzie na nim zasiadać i książki nam pisać

juz posadziłam, prawie, bo jeszcze bluszcz pstry przy nowej kratce posadzę i te 2 rh, ale muszę wymieszać ziemię z torfem; są czerwone, ach