Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

anula_wn 17:26, 14 cze 2012

Irenko, cudne te żurawki ! zwłaszcza ta jasna, taka czerwona ale jasna (ja oczywiście nazw nie znam...) , bo tą zieloniutką z przebarwieniem mam, też jest piękna!
co do pogody, to może jak się wypada teraz to będzie już ładnie? oby..... bo jakoś ponuro i faktycznie powoli wszystko rośnie....
Milka 17:29, 14 cze 2012

Ten pierwszy jest fioletowy, kula kwiatu ma średnicę 30 cm, a wysokość 90-100, drugi biały z cętkami wysokość 40 cm i ciut mniejsze kwiaty, ale piękny też
Milka 17:31, 14 cze 2012

anula_wn napisał(a)
Irenko, cudne te żurawki ! zwłaszcza ta jasna, taka czerwona ale jasna (ja oczywiście nazw nie znam...) , bo tą zieloniutką z przebarwieniem mam, też jest piękna!
co do pogody, to może jak się wypada teraz to będzie już ładnie? oby..... bo jakoś ponuro i faktycznie powoli wszystko rośnie....

dzisiaj przy tej pogodzie to chociaz uciecha była ze zmianami u ciebie
ta niby zieloniutka, z przebarwieniami, na żywo ma kolor żółto-cytrynowy; a długo masz? szybko rosną?
KasiaWB 17:34, 14 cze 2012

Irenko, nie nadążam za Tobą dziewczyno ledwo 10 stron nadrobiłam ))
Nie mogę doczekać się zdjątek tych host, zapowiadają się bardzo interesująco
U nas leje cały czas, na działkę nie ma nawet co się wybierać, to sobie chociaż u innych pooglądam
Pozdrowionka
anula_wn 17:36, 14 cze 2012

irena_milek napisał(a)

ta niby zieloniutka, z przebarwieniami, na żywo ma kolor żółto-cytrynowy; a długo masz? szybko rosną?

miałam 3, jedna wypadła, teraz jeszcze dokupiłąm 2 i zmieniłam im miejsce. Rosną tak z umiarem, bez rewelacji (przynajmniej u mnie!). Citronelle w dobrym (cienistym) miejscu rosną znacznie szybciej !
Milka 17:37, 14 cze 2012

Kasiu, to pogoda widac u wszystkich okropna, żeby nie byc dosadnym!
sama jestem ciekawa tych host, skoro sprzedajacy tak achał i mówił, że się w nich zakocham
też siedzę u innych, a zwłaszcza u Anuli i Gabik, bo tam sie dzieje!!!
Milka 17:39, 14 cze 2012

anula_wn napisał(a)

miałam 3, jedna wypadła, teraz jeszcze dokupiłąm 2 i zmieniłam im miejsce. Rosną tak z umiarem, bez rewelacji (przynajmniej u mnie!). Citronelle w dobrym (cienistym) miejscu rosną znacznie szybciej !

no to ciekawe jak u mnie będzie, bo widziałam, masz super ziemię; moje tak półcień mają, bo pod drzewami, ale z boku chwyta je słońce
an_tre 17:40, 14 cze 2012

KasiaWB napisał(a)
Irenko, nie nadążam za Tobą dziewczyno ledwo 10 stron nadrobiłam ))
Nie mogę doczekać się zdjątek tych host, zapowiadają się bardzo interesująco
U nas leje cały czas, na działkę nie ma nawet co się wybierać, to sobie chociaż u innych pooglądam
Pozdrowionka
Właśnie to samo pomyślałam jak kończyłam czytać i oczywiście podziwiać, szczególnie żurawki Irenko kiedy Ty zdążyłaś tyle stronek napukać ja też nie nadążam
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Milka 17:42, 14 cze 2012

Aniu, dzisiejszego dnia, tylko 3 od 560-563
na niepogodę i ten deszcz ku pokrzepieniu serc
an_tre 17:50, 14 cze 2012

irena_milek napisał(a)
Aniu, dzisiejszego dnia, tylko 3 od 560-563
na niepogodę i ten deszcz ku pokrzepieniu serc
...no właśnie Irenko jak wpadam wieczorami to cofam i cofam strony, żeby zacząć od właściwej ale to fajnie, bo jest ciekawie i kolorowo , a że nie zawsze się wpisuję to połóż to na karb potrzeby wpadania do innych ogrodów dzisiaj u mnie też pada, miałam trochę popracować z roślinkami ale nic z tego nie wyszło, ale dobrze, że pada u nas było ogromna posucha...
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies