Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Milka 17:59, 14 cze 2012

Noo to się cieszę, że u mnie wesoło
co do deszczu, u nas za dużo, więc u ciebie niech popada, a do nas słońce; jeśli wrócę po pracy i nie będzie lać idę plewić; może sfocę rośłinkę od ciebie, bo mi kwitnie
an_tre 18:00, 14 cze 2012

irena_milek napisał(a)
Noo to się cieszę, że u mnie wesoło
co do deszczu, u nas za dużo, więc u ciebie niech popada, a do nas słońce; jeśli wrócę po pracy i nie będzie lać idę plewić; może sfocę rośłinkę od ciebie, bo mi kwitnie
czekam niecierpliwie
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
AniaDS 20:07, 14 cze 2012

No i pewnie dalej leje..
Przynajmniej u mnie.
Wczoraj miałam takie deszcze, że zalało nam piwnicę.
Konstancja30 20:10, 14 cze 2012

Irenko linkiem do tulipanów ... lilii i czosnków wysłałaś mnie najpierw do raju a potem na ... banicję posyłasz moje wakacje ... jestem skłonna nie zobaczyć Bałtyku a mieć te poczochrane tulipany ... 30 centymetrowe czosnki i inne inszości które mnie zaczarowały ... normalnie powiem ciotka samo zło ))) ... ale jakie piękne ... buziak
Milka 23:19, 14 cze 2012

AniaDS napisał(a)
No i pewnie dalej leje..
Przynajmniej u mnie.
Wczoraj miałam takie deszcze, że zalało nam piwnicę.

Oj, to albo solidne lanie, albo taki układ dom ma!
no jak wróciłam z pracy, nie lało, więc obiadek i hyc na ogród; robiłam kanciki, po dzisiejszej obserwacji jak u Anuli danusiowa firma robiła; niestety, kancik owszem jest, ale za diabła w całości nie mogłam wyciągnąć darni; urobiłam się jak durna, jak zwykle po ciemku, bo zeszłam z ogrodu o 22.34!
Mala_Mi 23:20, 14 cze 2012

irena_milek napisał(a)
Krysiu, znowu ja zaczęłam, Ania przejęła pałeczkę, potem znowu ja i tak poszło

wklejam link

http://funkia.pl/

Ale funkia.pl wynalazłam ja . Mam nadzieję, ze będzie to warte tej reklamy Wracam doczytać resztę.... bo cały dzień odcięta byłam od komputra////
Milka 23:21, 14 cze 2012

Konstancja30 napisał(a)
Irenko linkiem do tulipanów ... lilii i czosnków wysłałaś mnie najpierw do raju a potem na ... banicję posyłasz moje wakacje ... jestem skłonna nie zobaczyć Bałtyku a mieć te poczochrane tulipany ... 30 centymetrowe czosnki i inne inszości które mnie zaczarowały ... normalnie powiem ciotka samo zło ))) ... ale jakie piękne ... buziak

Jakie tam zło; takie wypasione czosnki, do tego trawki, coby nie było widac uwiędniętych listków i czarowne tulipanki; ja juz wiem co wybiorę! pracuje ogólnie nad koncepcją jesienno-wiosenną oby znowu jakich głupot nie wymyślic, bo potem przesadzanie, porawianie i ogólne niezadowolenie!
finka 23:21, 14 cze 2012

za mokro jest dlatego darń nie wychodzi w dużych kawałkach. poczekaj aż trochę przeschnie, wtedy będzie ładnie odcięty kancik.
Milka 23:22, 14 cze 2012

asc napisał(a)

Krysiu, znowu ja zaczęłam, Ania przejęła pałeczkę, potem znowu ja i tak poszło

wklejam link

http://funkia.pl/

Ale funkia.pl wynalazłam ja . Mam nadzieję, ze będzie to warte tej reklamy Wracam doczytać resztę.... bo cały dzień odcięta byłam od komputra////

medal dla ciebie, ty wynalazłaś, ja tylko pogaworzyłam z 30 minut z p. Andrzejem, ależ z niego pasjonat!
Milka 23:23, 14 cze 2012

finka napisał(a)
za mokro jest dlatego darń nie wychodzi w dużych kawałkach. poczekaj aż trochę przeschnie, wtedy będzie ładnie odcięty kancik.

No to Marta plan się rypnie M. mówi, rób metodycznie, no to tak zaczęłąm, idę po kolei, a nie wychodzi; wrócę do plewienia, tu chociaż chwasty łatwiej wyjdą
widzimy się 23.06 tak?
i może coś jeszcze będzie u ciebie można kupić?