Milka
13:33, 23 lip 2012
Reniu witaj po urlopie
mnie 2 dni nie ma na kompie, a już do nadrobienia tysiąc postów!
Bożenko cieszę się, chociaż mniej mnie ostatnio, ale super bajkę o motylu u ciebie przeczytałam
Malgocha1960 Małgosiu, nie wszystkie maja nowe odrosty, trzeba poczekać na rozrost
Ania monte Aniu, nie spałam, ale ostatnio książki mnie wciągnęły
dobrze, że podałaś link
AgnieszkaBk a ja Agnieszko dziś życzę udanego tygodnia
u mnie jakoś ostatnio fajnie leci
Karolina czyżby urlop już się skończył? pozdrawiam i powoli nadrobię co nie co u wszystkich
Ania monte Aniu, można też na jesień
Ania asc proszę nie rób tego, bo tyle rzeczy planuję obejrzeć i pogadać, a tak tylko się zblamuję, chyba sto lat temu koncerty były całonocne
Mira nie ma za co, mam nadzieję, że cały wasz wypad był udany
AniaDs rzeczywiście jest piękny i właśnie ten, nie ma jeszcze nowych przyrostów, może jeszcze coś urośnie, , bo lato przed nami
Eliza3 witaj Elizo, fajnie, ze już się zadomowiłaś
u nas pogoda tez dopisuje, jak padało to w nocy
Marzenko z tobą nie ma problemu, jesteś tak blisko, że jak cos do wykopania będzie, wpadniesz kiedy chcesz
Zbyszku zajrzałam do klamociarni, w gitarze brakuje 1 struny, więc nici z treningu; muszę dokupić, nastroic i wtedy próbować, ale kiepsko to widzę, będę chrypieć i oddechu pewnie zabraknie
też pozdrawiam
Mira68 bardzo się cieszę, że i tobie Miro sie podobają
powoli chyba, zyskują coraz większe grono zwolenników

Bożenko cieszę się, chociaż mniej mnie ostatnio, ale super bajkę o motylu u ciebie przeczytałam

Malgocha1960 Małgosiu, nie wszystkie maja nowe odrosty, trzeba poczekać na rozrost

Ania monte Aniu, nie spałam, ale ostatnio książki mnie wciągnęły

AgnieszkaBk a ja Agnieszko dziś życzę udanego tygodnia

Karolina czyżby urlop już się skończył? pozdrawiam i powoli nadrobię co nie co u wszystkich

Ania monte Aniu, można też na jesień

Ania asc proszę nie rób tego, bo tyle rzeczy planuję obejrzeć i pogadać, a tak tylko się zblamuję, chyba sto lat temu koncerty były całonocne
Mira nie ma za co, mam nadzieję, że cały wasz wypad był udany

AniaDs rzeczywiście jest piękny i właśnie ten, nie ma jeszcze nowych przyrostów, może jeszcze coś urośnie, , bo lato przed nami

Eliza3 witaj Elizo, fajnie, ze już się zadomowiłaś

Marzenko z tobą nie ma problemu, jesteś tak blisko, że jak cos do wykopania będzie, wpadniesz kiedy chcesz

Zbyszku zajrzałam do klamociarni, w gitarze brakuje 1 struny, więc nici z treningu; muszę dokupić, nastroic i wtedy próbować, ale kiepsko to widzę, będę chrypieć i oddechu pewnie zabraknie

też pozdrawiam
Mira68 bardzo się cieszę, że i tobie Miro sie podobają