Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

monteverde 22:32, 09 sie 2012

Ja tu wpadłam aby obejrzeć relację ze spotkania i muszę obejść się smakiem chałwy waniliowej bo tylko taką lubię i właśnie po kolacji podjadam(kawałeczek), napewno robiłyście pokaz mody trzeba było się obfocić, a tak to ani rabatek Irenki z innego "oka", ani rozwarów, ani koszyka, no zupełnie nic
noemi 22:39, 09 sie 2012

Marzena2007 napisał(a)

Marzenko, Madziu i Agnieszko, dziękuję za odwiedzinki i piękne rozwary, jak je posadzę,to pstrykne foto rabaty teraz nabierze uroku; a ty Madżenko poradź, co posadzić w tym pięknym iście ogrodowiskowym koszu?
Wieloszko, tobie szczególne podziękowania, że mimo niedogodności, dojechałaś, buziaki dla was

Irenko musze to napisać na forum. Jesteś dla nas niedoścignionym wzorem temperamentu, kobiecości i gustu !!! Wyglądałaś w ogrodzie , w baletkach , tunice i leginsach bosko!
dziewczyny my kurs u Irenki kobiecości przechodziłyśmy dlatego fotek nie robiłyśmy tylko gadałayśmy, gadałyśmy. Aga zgięta z powodu choroby kregosłupa dojechałą, chociaż powinna w domu leżeć przykryta kocykiem przez M
A rabata hortensjowa u Irenki śliczna, ogród olbrzymi, różnorodny, wiele roślin takich, których nigdy w życiu nie widzialam !!! I ani jednego chwasta!!!!!

Irenko do doniczki dałabym już wrzosy z jakimś bluszczem a jesli na wrzosy dla ciebie jeszcze za wcześnie to niecierpka do kolekcji
Na rozwary na rabacie czekamy!!

Wszystko potwierdzam ... Irenka przyjęła nas po królewsku ... ogród bardzo ładny ... dużo drzew, które mają imiona ... a domek dla gości będzie exclusive ... i rabata hortensjowa jest dla mnie najpiękniejsza ... o lekcji stylu nie wspomną ... oczywiście Irenka wyglądała ślicznie

Irenko Kochana ... bardzo dziękuję Ci za spotkanie , pyszne jedzonko ... i tak miło spędzony czas

noemi 22:44, 09 sie 2012

monteverde napisał(a)
Ja tu wpadłam aby obejrzeć relację ze spotkania i muszę obejść się smakiem chałwy waniliowej bo tylko taką lubię i właśnie po kolacji podjadam(kawałeczek), napewno robiłyście pokaz mody trzeba było się obfocić, a tak to ani rabatek Irenki z innego "oka", ani rozwarów, ani koszyka, no zupełnie nic

Bardzo Was przepraszamy i prosimy o wybaczenie zaistniałej sytuacji ... byłyśmy prosto po pracy ... ... ale obiecujemy poprawę i fotki zrobimy przy następnej wizycie ... mamy do siebie tak blisko , że to żaden problem
JulkAd 23:08, 09 sie 2012

No tak cały dzień mnie nie było, wchodzę liczę na zdjęcia...a tu co??? Machają sobie wszyscy do siebie przez pół dnia, a relacji żadnej z wczorajszej balangi . Oj krecha wrocławskie Dziewczyny...krecha, ale ponieważ bardzo lubię Was i Wasze cudne ogrody, wspaniałomyślnie wybaczam
grupa_trzyma... 23:12, 09 sie 2012

No, tak...wiedziałam. Ja w robocie a one imprezują te Zdolneślązaczki jedne!!!
Dawać tu zdjęcia biegusiem
Gardenarium 23:15, 09 sie 2012

Zazdraszczam spotkania

Instagram Ogrodowiska
an_tre 23:16, 09 sie 2012

Rozrosły się tego lata spotkania jak grzyby po deszczu nie nadążam
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Evchen 00:16, 10 sie 2012

Irenko, nie miałyśmy okazji się spotkać "oko w oko' ale podzielam zdanie Marzenki - jesteś niezwykle charyzmatyczną osobą, masz piękny uśmiech i świetny gust! O życzliwości wobec innych nie wspomnę, bo to oczywista oczywistość - jak i powyżej wspomniane przeze mnie fakty..
monteverde 00:22, 10 sie 2012

To trzymam za słowo, następne spotkanie focicie
Pszczelarnia 13:52, 10 sie 2012

A gdzie ja byłam w tym czasie?