Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

eliza3 10:29, 12 sie 2012

Przyszłam jeszcze raz pooglądać zdjęcia i uśmiechnięte dziewczyny, aby się wprawić w dobry humor na cały dzień. Bardzo pozytywna energia bije od Was dziewczyny, więc ją łapię i życzę udanej niedzieli.
Irenko piękny masz uśmiech , pozdrawiam
Milka 11:26, 13 sie 2012

Gardenarium napisał(a)
Irenko w tym naszym pośpiechu wiedziałam, że tak będzie Zapomniałaś swoją różę, a może strefy bezpieczeństwa też by nie przeszła ? ... Wklejam Ci ją na pamiątkę naszego spotkania

Danusiu, już na lotnisku przypomniałam sobie o róży; dzięki, że ją wkleiłaś, bo nie wiadomo czy bym z nią przeszła, a była wyjątkowej urody, limonkowa i cudnie pachnąca
wielkie dzięki! a jak sobie pomyślę jaką inwencją się wykazałąś, aby dotrzeć ponownie i odebrać narzędzia, to sobie myślę, że też jesteś szalona i niesamowita super!
Milka 12:07, 13 sie 2012

Kochani, żeby nie nabijać stronek, podziękuję wam wszystkim w tym poście, za życzliwe i serdeczne

wypowiedzi, dawkę humoru i zabawy, za to, że jak mnie nie ma, jednak zaglądacie

Danusi, Elizie, Eli/Ell, Bogdzi/Bożence, GabiK, Alinak, Evchen/Ewie, Marcie/Martek, Lenie, Ani/asc,

Małgosi/malgocha1960, Agnieszce/AgnieszkaBK, Marzence/Marzena2007 - nażywo ogród jest jeszcze

wspanialszy, Weronice/przetacznik, Izie/Konstancji30 - nie potrzeba tobie żadnych lekcji, Madzi/Noemi, Pszczółce

Ewie, Dianie, Vivie, Agnieszce/grupa trzy.., Adze/anieszka, Joli/jotce, Robertowi/Klamber, Zbysiowi,

Krysi/krys, Ani/monteverde, Kasi/KasiaWB, Sylwi/syllwia, Aldonce/aldonaz, Julicie/JulkAD,

Ani/ana_art, Ani/an_tre, i pozdrawiam Wiesię, bo mogła nas uwiecznić w dobrych nastrojach w tym

wyjątkowym ogrodzie

i oczywiście Witka i Grzesia, ale chłopakom tylko machałam i dwa słówka powiedziałąm

i element, który mnie zachwycił, Danusia umie wyszperać super cacuszka

viva 12:31, 13 sie 2012

Irenko, wpadłam pocieszyć oczy...... całuski
Milka 12:52, 13 sie 2012

Buziaki Vivo, pewnie do kolejnego spotkania

a tu mój rycynowiec, wszystkie bujnęły, ale tego chociaż deszcz nie przechylił, ale wielki! a ile nasion będę miała; z tym, że w przyszłym roku posadzę sensownie, w tym jak z łapanki to wyszło! i...podzielę się nasionami, jeśli będą chętni

Konstancja30 13:00, 13 sie 2012

irena_milek napisał(a)

a tu mój rycynowiec, wszystkie bujnęły, ale tego chociaż deszcz nie przechylił, ale wielki! a ile nasion będę miała; z tym, że w przyszłym roku posadzę sensownie, w tym jak z łapanki to wyszło! i...podzielę się nasionami, jeśli będą chętni

Irenko ... no on znaczy rycynowiec jest niesamowity ... aż wygooglałam bo nie wierzyłam, że to może być jednoroczne i w taaakim rozmiarze ... no ale w kanny też nie wierzyłam ... na nasionko się zapisuje ..

i nawet w ogrodowych trepach dama ... ... ochhhh
Milka 13:06, 13 sie 2012

Iza, jest niesamowity, a może urosnąć i do 2.5 m w sezonie; mam 3 odmiany i dla ciebie już kopertę naszykuję wszystkich; w maju wsadzisz w grunt i urosną! nie wymagają żadnej opieki
dzięki, ze i w moich ulubionych trepach jest ok
Konstancja30 13:08, 13 sie 2012

irena_milek napisał(a)
Iza, jest niesamowity, a może urosnąć i do 2.5 m w sezonie; mam 3 odmiany i dla ciebie już kopertę naszykuję wszystkich; w maju wsadzisz w grunt i urosną! nie wymagają żadnej opieki
dzięki, ze i w moich ulubionych trepach jest ok

więcej niż ok ... buziak
Milka 13:21, 13 sie 2012

zaraz biegnę do ciebie, nadrabiam zaległości
tengel27 14:35, 13 sie 2012

irena_milek napisał(a)

No to widać, że z łapanki było mu najlepiej. Świetny okaz