podglądaj, jak magnolia ma się męczyć, to lepiej za jednym zamachem nas dwie obskoczy, tym bardziej jak słyszę i gusta u nas podobne, z tą bujnością i dynamiką
Aniu, ty to jednak masz wiedzę to dokładnie róża taka sama czyli Amsterdam, a hortensja Pinky Winky, Anabelle jest w innym miejscu; moje słowa uznania, jesteś wielka!!!!
podsadź te rh hostami, ale nie za wysokimi, a róże, rabatowe, trawkami, bodziszkami etc. jaka z Ciebie laseczka to napewno Amsterdam
ale fajnie, że dziewczyny jesteście, coraz więcej podpowiedzi i rad szybciej mi pójdzie teraz doczytam o różach rabatowych i bodziszkach; a z róża trafiłaś, AniaDS powiedziała tak samo! Ja jestem totalna niewiedza; dzięki za komplement, laseczka-babunia, ale co tam
Irenko, ty bedzisz jak burza,musiałam 10 stron nadrabiac.Znasz może godziny w jakich są te progtamy ogrodowe?
programy na DOMO, codziennie g. 20.20, ogrodnictwo angielskie, a więc kanty, sianie, warzywnik, kompostowanie, sadzonki, nietypowe wykorzystanie wszystkiego do ozdób itd w niedzielę o 17-18 na TVN Styl i na DOMO, tak jakoś się wymieniają
lecę, bo teraz ja będę biedną Magnolię zamęczać, a dziewczyna dzielna i do tego mama 3-ki, ma co robić; ostatnio mały miał problemy
Witaj Irenko Już 14ta dochodzi, gdzie zaginęłaś? Chyba impreza, aż tak się nie przeciągnęła
A może projektujesz?
Cześć Ewuś to nie impreza, to praca a wolałabym inaczej; tworzyłam list intencyjny nowa wybredna firma, oni w wysoki ton, to ja też się po produkowałam.